Nuffnang ads

Tuesday, October 22, 2019

Gangguan teknikal Pos Malaysia

Hi Assalamualaikum... bersiaran pagi ni untuk bagi taw ni ja... Laman sensawang poslaju Ada gangguan teknikal Sikit. Sampai bila tu mungkin selama 3 hari.


Ada jugak terbaca post seller lain rupanya gangguan nih bukan semenanjung sahaja tapi seluruh Malaysia.


So kelmarin nasib 1 parcel jer pos ke customer. Mintak suami pos Kan...berhujan dia semata-mata POS brg customer sorang ni hahaha.


Dating jab petang tu. Makan ice cream hujan-hujan apa nak kata hihihi

So, conclusinya harap pos Malaysia cepat pulih. Harap customer yg dah bayar Tu boleh bersabar menunggu dan yang check tracking tu bertabah lah yer sebab memang 'no record'! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Hahaha



3 comments:

  1. Banyak juga baja komplen di fb tentang perkara ni

    ReplyDelete
  2. harini pun masih belum okay sistem poslaju

    ReplyDelete
  3. stress betul bila tak boleh nak semak parcel dekat mana.. cepatlah baik sistem pos laju ini..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...