Nuffnang ads

Saturday, January 18, 2020

Ais cream KitKat viral

Hi Assalamualaikum..selamat Hari weekend. Lama hilang tetiba muncul hehe. Maafkan mak hencik...mak hencik sibok banyak lately dengan anak-anak kecik. Jantan dua2 Tu puas kepong. Tapi tabik lah kat mak-mak yang Ada anak kecik2 3,4 owang yang setahun sorang tu beza. Mcm mana ek Jaga. Aku yg 2 org nih pun dah nak pengsan T___T

Okey cukup...Hari nih mak hencik tetiba muncul bkn nak citer pasal anak2 tapi citer pasal ais cream favourite nih...KitKat

Pak hencik Beli Hari Tu...katanya dah asyik lah dok mengiow nak mkn aiskrim viral. So balik keje dia belikan... surprise mak hencik hehehe

Ank mak hencik yg sulung nih pun kalut surprise jgk dapat aiskrim Mikey mouse. (Betoi ke eja camtu?)

Kalut soh buka 😅

Taraaa...dia pulun dulu dah

Yummy.... "Hurmm..dap!" Katanya

Okey... Diet always start tomorrow! Memang sedap gilerzz k. Until now mak hencik tak boleh nak move on. Betoi lah fendymojo tu cakap kesedapan dia another level. Tahap sedap and Manis dia memang spoil diet. Ibu mengandung yg suspek kencing Manis tu tak yah lah nak cuba-cuba yeh. Hahaha

Yang tak sabar nak Rasa Tu p Cari cepat hikhikhik 😘🥰 love it! 

5 comments:

  1. waalaikumussalam. memang viral aiskrim ni ^_^

    ReplyDelete
  2. ala, tak jumpa lagi. kalau jumpa nak beli jugak.

    ReplyDelete
  3. belum jumpa lagi ni !! geram tol hahaha..
    lama da dok ulang alik petronas n shell.. ada poster je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...