Monday, March 29, 2010

Jeles

aku jeles!!!!...mcm xcaya ja..tapi 2 la hakikatnya mmg aku jeles..pagi2 aku bngun dgn mood baik tiba2 jd moody lak..buka facebook dgn niat nak check comment tp lain yg jd..jumpa pulak dgn facebook ex-boy sek aku dulu..fuh mnyampah..pic dia xboleh blah..nak tunjuk dia apy la 2..dia komen plak kat status kwn sek aku..kwn sek aku lak bkn nak reply komen aku..reply komen dia ja...siyesly aku mnyampah..pas 2 xboleh blah wat cm xnmpk ja profile aku yg mmang cun giler..bodo betoi..sakitnye aty aku..dah la wat muka xbersalah..xsedar diri 2 bnyk dosa..

eeeeish...aku xboleh la,aku dulu merana dibuat dia,dia kat sana boleh apy sakan..mcm pikir diri 2 bgus ja kan..dah la tnggl aku tanpa ucap pape,mintk maaf pon tak..eish..mmang dasar lelaki dayus la..eee wat malu ja kan jd llaki..tak gentle..harap muka ja hensem tp penakut...mcm mana lah aku boleh jatuh aty bagai nak rak ngan dia smpai mandi pon xpuas..

jgn ingat aku nak add dia kat facebook..kirim salam la...aku sumpah jd katak baru taw..aku xpuas hati la ngan mamat 2,..mcm ner dia leh idup2 cm owg xbersalah cm 2...tngok je pic dia hati aku membara-bara cm nak terbakar ...eisshh menci laaaa....arrghhhh stresssssss...:(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...