Sunday, August 31, 2014

D'Kayangan- Malam gemok gemok sedunia


Ok ni last entry raya
dan mungkin jugak last entry gemok-gemok
Lepas ni no more gemok-gemok
sebab gemok tak bagus untuk "step to move on"
hahaha...apakah??
kowang tak tahu pape, kowang saddap!!! 
hamik lobang hidung -..- hikhikhik

So, last week tak ada apa-apa aktiviti sangat
keje dan keje, dan keje dan balik tido!



Last week disebabkan stress sangat pasal keje dengan masalah yang tak habis-habis
PM belanja kitowang emok-gemok
sebab untuk meraikan hari kemenangan umat islam namely raya
dan farewell skali gus kita raikan

Ramai jugaklah yang no longer dengan company sekarang 
termasuk lah aku...hahahahha

So...dipendekkan cerita makan-makan malam tu,
untuk meraikan aku lah..bahahaha *nak jugak tu,tak malu* T___T  


Walaupun sempena meraikan perpisahan aku,
aku makan tak banyak pun malam tu
yelah...sedih!! sedih nak tinggalkan company yang dah banyak
merakamkan kenangan dan persaudaraan

aku start hidup merantau bermula dengan company dan rakan-rakan 
di company ni wokey, kowang paham tak perasaan kita?
faham tak?? ...kita sedih tawuu??

Tapi kita tak boleh nak teruskan kerjaya disini
life need to move on!!
orang tua-tua kata, nak petik bintang kena ditempat yang tinggi
berdiri atas kerusi aje tak dapat...**apakah???

okey..statement tak boleh pakai disitu..bahahahaha ^_____^



Yang cantik meletop tu ofismate kita bahagian account dept
Best keje dengan dia...
Yang puteh macam tepong gandum tu Yang Xian...
kita panggil Yang...sebab hari hari kita nak dia sayang kita :p

Bawu couple malam tu..malam tu jugak putus...
tu pun selepas naik kete Honda CRV ke CVR ke CPC tah
Kete sport yang macam kete playboy tu...

Best wokey naik kete dia, cool aje rasa
tiba-tiba rasa macam "playboy is my boyfriend"
...rugi putus malam tu..hahahaha

Kanmain diowang ni makan. Bertambah-tambah !
Asal licin aje, pegi amik tambah
sampaikan aku bagi 'warning'

"wei, amik banyak-banyak make sure makan habis okey,kalo tak
satu mangkuk kena tambah 10 hingget"

" okey, no problem!!"

Amboi kowang, cakap pasal makan 'no problem' aje..
memang dasar 'makan untuk hidup'

Haaa..Baguih..baguihh
:D








Esoknya...dah demam sebab malamnya mimpi "Playboy is my Boyfriend" hahaha
okey, xdelah..memang malam tu dah tak bape nak sihat...
balik pulak lewat malam..Naik pulak Honda CRV agak ni makan dia!!!


Disini lahirnya sebuah cinta!!
Salam Merdeka!!!


3 comments:

  1. tukar keje yer?
    moga lebih maju jaya di tempat baru k~

    ReplyDelete
  2. Salam, haha laa farewell party utk diri sendiri lah ye ni~~ haha mmg sedih lah, lagi2 nak tinggalkan Playboy tu~ ahak2..kelakar lah entry kau ni, sengal memanjang di sana-sini..terhibur aku bace, haha :p

    ReplyDelete
  3. farewell die mkn sedap ni...mmg sedih ah kalo nk pindah ke tmpt baru...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...