Tuesday, August 19, 2014

T-Shirt Muslimah by Zalora [Malaysia]

Aku mengaku kadang-kadang aku berpakaian agak seksi
bukan kadang-kadang sangat lah..boleh dikatakan selalu..

Dushhh!!!dushhh!! T____T

seksi yang dimaksudkan aku tak ada lah terdedah sana terdedah sini terdedah sinun
Maksudnya agak fit disitu disini dan disinun..hah!!!
kowang ni pun tak yah nak bendoi sangat!!!! 
Rimas plak aku nak exlain mendalam dalam sangat..Flying kick, nak??

Tahulah sekarang ni zaman pakai sarung nangka ...sampaikan nangka tak bersarung, bogel aje atas pokok
tok wan..isyy..tapi tak buruk pulak..tetap comey ...kalo tarzan nengok dia pun leh nangis !!! 
sebab dia pakai jugak cawat tapi burok nazubillah!! Nangka lagi comey !! 
nampak tak kedalamam explanation di situ!!

Tak faham jugak tak pe lah...pegi tanya ustaz azhar idrus!! malaih den nak kawan aiih!!

Tapi..sebenarnya diakaui memakai pakaian yang mengikut syariah lagi selesa okey
Feeling dia lain taw..ko rasa selesa, rasa ayu, rasa melayu dan rasa islam!!!


Matanya lirik-lirik selalu
Rupanya manis-manis ayu...

Feel dia sama la macam lagu Rahimah rahim tu..Gadis dan Bunga

Epik tak contoh diberi?? kihkihkih ^______^

Tak payah dah ko nak sungguh-sungguh tarik..tarik..tunduk tarik, dongok tarik, duduk tarik, 
baring tarik tido aje kot ko tak tarik..sebab boleh cover dengan blanket..bahahaha
[derrr...apa beza baring dengan tido??] -..-

Macam aku sekarang, [bukan nak bangga diri yeh derr] dah ada kesedaran dan selalu muhasabah diri..
Itupun selepas dijeling sampai juling oleh ayahanda tercinta...rasa macam nak nangis ok, kalo
ayah aku jeling...punya takut!!!!

kalo seluar yang aku pakai agak fit aku match dengan baju yang panjang sampai menutup bontot.
Insha Allah, imej akan improve step by step...makin hari dah makin panjang baju sebab
aku makin hari makin berisi..kahkahkahkah [Motif???? Nak tutup kelebihan isi...hahaha] 6_____6

So, disini aku nak cerita bahawa T-Shirt Muslimah dah memonopoli industri fesyen di Malaysia
Jangan katakan muslim aje yang suka dan selesa dengan fesyen Muslimah ni, Bahkan boleh dikatakan
non-Muslim pun dah choose fesyen muslimah untuk bergaya dengan santai




Mungkin dulu fesyen muslimah agak old school dan not up-to-date atas alasan kita ketandusan pereka fesyen berbakat. Namun sekarang, boleh dikatakan kita dah boleh duduk sama rendah berdiri sama tinggi dan tido sama level dengan pereka fesyen antrabangsa sebab kita have a lot of pereka fesyen yang muda dan berbakat , yang telah melahirkan idea yang kreatif, inovatif dan productive dan stylish....
wahhh!!! nampak??? Melambung aku puji tu. 

Nak duit raya, Zalora?? *tiba-tiba* ^____^



Sekarang ini, fesyen muslimah yang stylish boleh didapati di zalora. Harga yang berbaloi-baloi siap discount bagai................perghhhh...memang tergoda dan boleh ternoda..

Seiring dengan perkembangan pesat dalam industri feyen muslimah ni, zalora mempersembahkan dan mengeluarkan pelbagai gaya dan trend pakaian yang up-to-date dan stylish...sangat sesuai dengan gadis muslimah yang sangat mementingkan gaya dan menutup aurat.




Selain itu...zalora ni ada jugak menawarkan accessory lain. From Top untill buttom...so, just make a choice. Dengan itu korang boleh lah buat mix and match
tak payah nak sakit -sakit kepala..online jer derr!!! 

Jangan tak taw, cara diorang perform dalam zalora website dah boleh
dijadikan rujukan untuk korang berfesyen..okey? 

Faham?? Faham ke idok???

Lagi banyak korang shopping dengan zalora, lagi banyak discount dapat

Aku pun dah start berangan dapat discount dari Zalora ni..hahahaha

Menarik Bukan?
Dah pergi bukak website zalora sekarang!!!



5 comments:

  1. ai lom pena shopping kt zalora yangg.

    ReplyDelete
  2. cantik2 bajunya...tp duit dh byk habis time ry haritu..ha caner..

    ReplyDelete
  3. zalora ni mmg mengundang betul lah haih. hahaha!

    ReplyDelete
  4. Ade yang cantek dan berkenan~
    nk terjah zalora jap ler.
    tq2~

    ReplyDelete
  5. seronok baca promo zalora kat sini hihi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...