Friday, September 19, 2014

Phone hilang kena curiii!!!!!!!!!

Hai you all...

Entry ni tak panjang pun, tak payah nak mengeluh tiap kali baca blog aku
Baca dengan tenang okey? ^____^

Phone aku hilang dicuri pada 16/09/2014 beberapa hari yang lalu 

Dah kena curi mestilah hilang kan? hape lah!! T_____T

Tarikh itu aku di pahang sebab attend wedding my cousin and hari yang sama jugak kehilangan
nenek sedara aku...memang sedihnya berdouble-double happynya sikit jer..huhu <____>

entah penyamun haprak mana hamik tepon aku entah..
korang nak tahu..tepon yang sedang mengcas kat situ banyak taw..ada 4 termasuk telefon adik aku samsung galaxy tab..tapi tepon murah aku yang dicekaunya..tak guna betul!! tak guna!!!tak guna!!!!tak guna!!!

Tapi mostly bagi conclusion kenapa tepon aku aje yang diambik??
 sebab tepon aku aje tak pakai password!! uwarghhhh...sedih!!!T_____T

Gambar pinjam hencik google

Paling sedih bila customer eskinol dah bank in duit tapi aku tak dapat nak pos barang
dan disebabkan itulah entry ini diwujudkan...semalam aku cuma dapat pos barang kepada 2 orang
customer aje..tu pun sebab aku sempat record detail diorang ..yang lain? ya ampun tak dapat detect...

Disini aku mohon 20 jari termasuk jari kaki ni hah, memohon maaf atas kesulitan ni
memang semua ni bukan dibawah kawalan aku...serious!! aku tak dapat nak elak

Jadi kepada sesiapa yang dah bayar dan just nunggu barang dan response dari aku aje
tolong munculkan diri anda bersama dengan bukti payment..

Jangan maki hamun aku, tolonglah..aku tak menipu okey..nasib aku malang aje

Buat masa sekarang ni aku masih belum pakai sebarang telofon..yah,aku dah balik ke zaman purba
communicate melalui surat cinta..hahahaha

so..pape hal contact aku kat email aje okey  ctcheery87@gmail.com

aku dah bertepon nanti aku inform semula..

bye take care...

p/s: so moral of the story pakailah pasword utk smartphone korang...atleast pencuri tu akan fikir 10 kali sebelum curi..








3 comments:

  1. sayangnya handphone hilang
    tapi kalau benda dah nak jadi tak dapat elak kan ct

    ReplyDelete
  2. org skrg ni dah xde keje lain...mencuri tu seronok sgt..tak takut dosa langsung...

    xpelah chery, lepas ni boleh beli telefon bapak canggih..hehe

    ReplyDelete
  3. Alahaiii.. kesiannye.. tak de rezeki lah tu kan.
    sabar yer.. moga Allah bukakan hati pencuri tuh untuk bertaubat.

    Moga di murahkan rezeki utk beli hp lagi canggih~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...