Saturday, March 14, 2015

Resepi Haji Saharudin yang menambah keberatan!

Assalammualaikum semua..yeh yeh aku masih hidup! Alhamdulillah Dan syukur kepada Allah kerana masih memberi ruang untuk menghirup udaranya di bumi ni.


1st of all, lama gilek ni tak hupdate. So far, aku tak buzy pun..Nak kata tak de free time tak jugak sbb free time aku hari hari diisi dengan tido aje..entah parasit mana yg tompang body aku pon xtaw lah...tak reti Nak bosan...tidoq memanjang..tenuk pon tak mcm ni lah !!!  

Mata pon dah pandai kumpul air bag

INI ofismate tempat keje lama aku. Kitorang dah bawak haluan masing masing dah sejak 6 bln yang lalu...sama sama not longer Kat ofis lama...so far aku dah 2 Kali tukar keje DLM tempoh 6 bln tu..so aku otai lagi lah Dari dia...haha hahaha

Aku sebenarnya baik orangnya tak reti Nak gaduh gaduh especially dengan bos tapi pongoih serah Kat Aku

Tapi biasanya Aku ni cepat marah Dan cepat sejuk..so sapa yang tak reti Nak control situation Kat sini?Aku ke bos??
Off course LA bos...berani cakap Aku? Sepak bontot bawu taw!!!..hahahaha

Shhh!!! Tak Paham ek? Tak Paham diam diam pegi dapur amik kerepek pisang kunyah depan TV tngok telenovela.. OK? :3


Nanti dulu...baca citer Aku smpai habis k. Sat g sambung tngok telenovela hampa tu.

2nd of all, berat Aku naik mendadak tahap rasa nak potong dengan grinding machine. Kowang tngok tu, Bahu pun dah sama besar dengan betis. Confusion Kat situ, tu betis ke bahu?? 😡

Aku aware keberatan Aku dah tahap kritikal, dimana most of seluar jean Aku dah tak boleh pakai.. Tinggal 2 pasang seluar aje leh muat lagi. Sedih!!! 😢😢

Dah jadi mcm ni pelan pelan belajar pakai skirt..pasrah dah!


Mee bandung Kat restoran haji saharudin ni memang terbaek..smpai terangkat skirt!!


Macam mana tak naik keberatan kalo tngah tngah malam KO vedal 1 mangkok mee Bandung 1 mangkok mee Kari Dan satu gelas tembikai laici. Owh additional 1 plate roti telur, plss hahahaha....

Bukan saya yang makan semua ni haji..bukan saya! Dia...dia yang makan, yang serba merah tu! Soh dia bayar aji!!

Saya minum tembikai laici aje aji!! Saya on diet bahahahahahaha

Jangan Tanya Kat mana restoran haji ni sebab Aku dah tak hingat....hihi tapi search aje Kat tenet mesti dapat jumpa sbb restoran ni agak familiar Kat KL ni...
Tempat lepaking remaja remaja KL.

K..leh sambong telenovela 
Bye 😉

3 comments:

  1. salam kenal....
    wahhhh,,minum tembikai laici je erk,,,kenyang ke,,,,banyak nya yg bju merah tu makan,,,hahahha :p :p :p :p

    ReplyDelete
  2. weyh ahkak dah lama tak nengok telenovela ni
    hang saja noh nak bagi akak ngidam anak tekak
    huihh ^_^

    ReplyDelete
  3. macam knl je yang baju merah tu, lain kali kalau kuar lagi jgn lupa kirim salam kt dia ok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...