Friday, April 5, 2013

Aku,seri Dewi &keluarga

Peringatan: Ini bukan entry Riak tapi entry bangga...hahaha*gila ko

Ini aktiviti tahun lepas..ini kisah benar bukan tipu punya. Aku berjaya!!!
[hoi! Apa kebiol blogger ni,tahun lepas punya citer bawu nak citer ni?]
Jangan ler marah ek kowang yeh? Sebab aku pun bawu tahu tahun ni  yang aku Berjaya merebut title “Blogger paling comey”..
ok,yang tu aku tipu.
Aku  berjaya…………..jeng jeng jeng…..yah! aku memang hebat  *Muntah


Kowang Nampak tak? Apa tertulis kat surat tu atas sebelah kanan. Alhamdulillah, Coretan aku tu dah keluar bulan nov tahun lepas tapi aku bawu aje tahu bulan ni. Tu pun sebab hadiah sampai kat ofis,klu tak sampai akhir hayat aku xtaw..huhu..sebab aku jarang beli majalah tu..wakahkahkah..[zalim ko!]


I’m with stupid, Punyalah aku pulun g cari majalah tu keluaran nov kat shop yg ada jual. Semua penjual pelik aje tengok aku,ada yg gelakkan aku pun ada gak.
Aku fahamlah keluaran aku cari tu tahun lepas punya tapi xsalahkan aku tanya? Manalah tahu ada lagi diowang simpan buat collection kat kedai @ buat bungkus belacan kan?..*pitam


Coretan yang aku hantar tu pendek aje. Aku tak ingat plak tajuk tapi citer pasal Peristiwa satu ramadhan. Hadiah aku sebuah novel tajuk “Rasa paling Indah” karya Durrah Fatiha. Aku xbaca lagi xdan. Kowang dah baca ke Novel ni? Best tak citer?
Sebelum aku menutup kisah ini, aku nak suggest pada blogger yang ada majalah ni keluaran nov punya supaya bersedekah lah padaku majalah itu agar aku lebih bersemangat untuk berkarya..…..wahahahaha 
[xlama dah nak makan penampar budak ni]

Siyes rasa bersemangat sikit bila dapat hadiah dari Krangkraf,next time insyak allah nak cuba lagi. Terima Kasih Karangkraf!!!
p/s: Tima Kasih gak to kowang blogger yg support DAM samaada secara langsung atau tidak langsung…

thanks sudi klik......

10 comments:

  1. tahniah cheery... insyaALLAH jaa akan cuba cari buku tu, kalau ada jaa bgtahu cheery ok... :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah~
    teruskan minat menulis.. :)

    sis x suka baca novel.. lambat habes.. ahaks~

    ReplyDelete
  3. Waaaa. Tahniahhh. Berbakat ♥

    ReplyDelete
  4. wahh.. tahniahnya.... cer try tgk majalah tu kat arkib... rasanya ada kot... hehehehe larikss...

    ReplyDelete
  5. thanks semua tapi napa aku rasa mcm entry aku tu salah info lah..keluaran september xcually bukan nov yeh..hahah*giler malu aku..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum cheery, tahniah sebab coretan cheery dah keluar dan dapat hadiah. Cheery tak masuk ker pertandingan menulis novel remaja Dewan Pustaka tu? Hadiah menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam,yeker is? thanks for info tu yeh..t cheery check out pasal pertandingan tu.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...