Friday, April 19, 2013

kerja oh kerja!

Leganya hari ni sebab dah settlekan hutang yang hampir 2 minggu tidak dilunaskan...
ciss! bunyi mcm berat sangat aje kan...

cheery memang suka wat gempak..

buzy sungguh aku sikalang ni, banyak keje sampai sometime nak mengulat bw pun xleh..menci aku..
tahun ini dalam sejarah aku buzy smpai xsempat nak ngulat bw kat ofis..effect dari bos lama aku yang resign dan dpt pulak bos bawu yang sangat la punctual dan entah lah..susah nak describe. kang timbul isu aku ngutuk bos dlm blog..uishh xnak la smpai mcm tu kan...xbaik..xbaik..xbaik...

kita ni kuli aje,so kuli buat cara kuli jangan nak banyak ngomel, xtahan kita blah dan settle problam..kan?
doakan selalu Allah bersama kita,lindungi kita dan permudahkan urusan kita..itu lebih baik..

bila dah buzy sangat so xde la benda nak citer kan ..maksud aku perkara yg menarik la..tak kan aku nak citer pasal keje aku, apa bestnya entah-entah aku citer korang pun xpaham apa yang aku cuba sampaikan. silap waktu korang boleh tidur nyenyak dengan citer aku yg boleh dilabel bedtime story tu...kihkihkih

*gambar hiasan

sepanjang minggu ni siyesly aku akui sakit hati dan terkilan itu memang ada. kadang-kadang sampai rasa nak jatuh sakit kerana terlalu kecewa dengan sikap seseorang. sampaikan buat jantung aku berdebar dan tidak keruan. klu ikut kan kata hati ni sangat mahunya mereng ataw giler...tapi bila situasi itu berlaku cepat-cepatlah mengucap dan istifar banyak2x...so solution aku buat think positive dan jadikan punca itu sebagai kawan. bila kita buat mcm tu aku sure pasti hati kita rasa ringat sikit...tak percaya korang try lah buat...

aku undur diri dulu, sakit tumit kaki lah, nak urut pakai losen...hahaha [itu aje yg ada pun]
korang jaga diri okey?...bye!!....wasalam...

klik nuff, nak beli minyak urut..:) thanks


5 comments:

  1. alahaiii.. sabar k~
    ade masa nanti baru BW.
    selamat bekerja bersungguh-sungguh~

    ReplyDelete
  2. takpe bz masa cpt berlalu,sdr2 dah time gaji hahaha..
    yg skt ati tu sbr tau..dugaan tu..hihi.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah selesai dah eh hutangnya.. lega hati. :) Bos yang punctual memang kita akan jadi bz.. tapi best kalau dapat selesaikan2 satu2 kerja dari kerja asyik berlonggok. Awat cheery? siapa yang buat cheery sakit hati hampir nak give up nie? betul2 think positive dan beristifar juga jalan terbaik untuk menenangkan hati. :)

    ReplyDelete
  4. Salam Cherry..

    Bunyi entry cam stress... relax^^ tarik nafas panjang2... fuuhhhhhh lepas pelan2.. dh click nuff tambah tabung buat beli minyak urut..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...