Monday, March 3, 2014

Clearance Stock for 2014

Hye, uolls, apa khabar??
Hope uolls sihatlah semua yeh!!!

Hari tu dapat email dari ejen pasal clearance stock ni, mula mula malas nak nengok tapi xyah nak nengok sangat pun just baca jer kot...ok baca jer


sekali baca awkkks...!!!! rawkkk cafeee sangat...
Banyak jualan penghabisan stock...last stock la ni kan?

tetapi memandang kan aku ni buzy kalah
bang najib & hot kalah kak rose, so aku tak kuasa nak layan clearance stock ni..so aku ignore jer lah
tambahan pulak blog shop iolls ni uolls masih lagi dalam renovation..

urmmm...reno la sangat kan...Online shop pun ada reno reno bagaikan?
So,suku tahun yang xberapa nak suku ni bawu i rasa tergerak bontot nak pegi beli topup broadband untuk mendapatkan perkhidmatan broadband yang lembab mcm siput sedut...dan seksi macam berok band **apakah??**

wokey lah, walaupun berok dan siput sedut langsung xde kena mengena dengan clearance stock apatah lagi dengan "The Big Bang Theory" !!! aku tetap nak promote clearance stock ni dekat siput sedut... **blurrr*

Promote kat kowang lah!!!
seput sedut xpakai baju wokey, bag apatah lagi
tapi berok boleh consider lagi sebab sah-sah cute mcm iolls uolls


Cute tak saya?? Nak pergi berniaga ni?? clearance stock !!! *kehkehkeh


Pergi ke entry ni tuk clearance stock


Ni Aje aku boleh senaraikan. Product lain boleh ajer nak diskaun, contact je aku..wokey
011-23448192

hAPPY sHOppINg :-)


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...