Wednesday, July 1, 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.

Okey, memandangkan aku nih tanam anggur ja Kat bantal busuk di rumah, so adalah sangat baik aku join contest Dari Nile.com.my ni. Sebenarnya ini dah Kali kedua aku join GA ni tau! Tahun lepas tak menang pun aiih, so tahun ni nak Cuba lagi. Mana lah tahu kan rezeki pengganggur terhormat abad INI! Hahahaha -..-

Syarat nak join giveaway ni mudah ja, check it out!:

(1) Tajuk entry mestilah "Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015"
(2) Letak banner macam Kat bawah tu (macam yang saya buat) dalam entry dan linkkan ke http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
(3) Daripada link tersebut, mesti pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2015" yang korang nak sangat sangat dari Nile.com.my ni.


Giveaway Jualan Raya Meletop 2015

Jom tengok 5 items yang aku nak sangat dari Nile.com.my


Product: Male/Female Canvas Shoes
Price Meletop: RM12.90
Date: 01/07/2015
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 500 pairs


Product: Bow Stylish Heels
Price Meletop: RM11.50
Date: 01/07/2015
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 pairs


Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Pruce Meletop: Rm14.90
Date: 02/07/2015
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 pieces


Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 80 pieces


Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20
Date: 07/07/3015
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited quantity: 150 pieces

Items yang aku pilih semua untuk aku ja.
Berharap jugak lah untuk menang sebab preparation untuk raya tak buat apa apa lagi nih. Lebih kurang 2 week lagi nak raya cik Kak oii! Omg omg omg...dah gelabah beruk. Huhu T___T

Dah siap entry boleh email link ke
give_away@nile.com.my
Jangan lupa sertakan detail peribadi

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Link blog:
Nama Penuh:
No.Telefon:

Owh, don't forget tarikh tutup penyertaan adalah pada 14 julai 2015 dan korang boleh check result pada 15 julai 2015 di link ini ~ check result giveaway

Further information, boleh rujuk link INI ~ Raya Giveaway Jualan Raya Meletop 2015

Doakan 'sari yanti' menang yeh korang!!!hihihi
^____^


1 comment:

  1. fuh fuh bagila sariyanti menang..

    p/s:sariyanti kalo menang kena belanja kawan2..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...