Thursday, April 14, 2016

Doctor, saya boleh dapat mc?


"Doctor sy boleh dapat mc tak? Sy nak ubat jugak!" Sengeh kerang busuk :D

Lastly tak dapat....kahkahkah. Tu lah ang pi sengeh kerang busuk pasaipa. Lain Kali buat muka unta maybe dapat.

Penyudahnya dapat ubat 'muscle rest' jer. Dah lah kena makan malam..sebab ubat tu boleh buat mengantuk. Aku sakit sekarang...nak makan sekarang. Itu pun doctor tak Boleh paham.

Sakit badan memang tak qualified utk dapat mc ek?

Okey..meant aku kena masuk Ofis jugak. Sakit badan pun redah jugak lah. 

Pada yang tak tau tu, aku sakit badan sebab warehousale hari ahad itu hari. Paham2 jerlah kan dah nama pun jualan gudang. 

Barang staft purchase Friday last week dah dpt dah. But Monday baru agih2. Aku memang tak larat dah nak hadap product2 nih semua. Sampaikan bos aku excuse aku dari join keje agih mengagih ni. Syukur... Terima kasih bos sebab sayang saya seikhlas hati...ewah.??? Hahaha


Jom aku hupdate skit masa warehouse sales tu. Actually team Ofis and team sales disatukan dalam warehouse sales nih. Padahal team Ofis ngan team sales tak pernah sebulu. Masing2 Ada bodo Ada sombong dia. So bila digabungkan jadi lah bodo sombong kahkahkah

Okey guwau-guwau.

Pendek kata masing2 Ada ego masing2 lah. So setiap Kali warehouse sales memang tak happening lah. Aku ni pulak Ada satu penyakit jenis buat-buat happening. Hahaha.

Aku selfie merata. Pantang nampak orang pegang phone. Aku suruh amik gambar aku. Kahkahkah...



Akak sebelah aku tu dtg menempek sebab suka duduk sebelah aku sebab dia nampak kurus. What???? Hahaha


Ini jerlah pic yg aku dpt. Yang lain belum dapat...banyaknya Kat budak lelaki. Segan plak nak mintak..aku terkenal dengan overacting... Oh nehii...nehi...malu..malu tapi mau.

Warehouse sales hari ahad tu kurang menyengat...hari sabtu meriah sikit lah. Banyak barang dah out of stock. Tapi dia punya lenguh mcm nak tercabut kaki2…boring tak yah cakap lah...kaco orang Sana kaco orang sini...kaco cashier. Sampai kena emm ngan sales manager. Hahaha

Kejab2 "siti, packing brg customers!". " siti I nak makan, packing!"....."siti, packing, I nak rehat!"...packing...packing...wak lu doyok!!!

Okey...stop dulu Kat sini...minggu ni sibok nak siap kan planning... See uoll on Saturday k..muah Kiri muah kanan..lambai2 Kiri lambai2 kanan. Hehe



5 comments:

  1. Klu muscle pain mmg xlarat nk keje.. Hihihi. kdg kdg kita sakit badan nak rehat. Nak tido lurus kan tulang belulang..

    ReplyDelete
  2. Betul..kdg2 rasanya ubat tu xperlu sngat pun...yg diperlukan hanya rehat Dan tido..huhu

    ReplyDelete
  3. Betul..kdg2 rasanya ubat tu xperlu sngat pun...yg diperlukan hanya rehat Dan tido..huhu

    ReplyDelete
  4. x cukup kesian lah tu, sbb tu x dapat mc. hehehe
    len kali pergi klinik jgn mekap pape. tudung pon pakai senget2 jer. InsyaAllah. dapat mcnye. hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. ha'ah lenkali sengih unta la kak..kot2 dpt...hikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...