Wednesday, April 6, 2016

Available stock for eskinol pimple fighting

Hai...assalammualaikum uoll
Update ni tak nak type panjang2 pun. 
Malas !!!! Kahkahkah..

Sibok banyak dah skrang...bukan sikit2 lagi. Nak kena arrange shipment items for warehousales tu lagi. Yang order from warehouse sales pun kena arrange jgk. Dalam waktu sama planning pun kena siapkan. 
Atoiiii...tening tala titteee! 

Yang place order from warehouse sales punya items tu terpaksa mintak payment dulu. Tak expect pun ramai yg order, qty leh Tahan gak. Aku budget yg akan order value just below then RM100, tapi lebih Dari tu. Tak tertanggung lah pulak eden nak dahulukan duit eden. Hihi

So, Friday and Saturday aku akan grab from warehouse and Monday bawu aku boleh deliver yeh. 

Okey..cukup lah pasal warehouse sales....tujuan entry ini adalah ingin memaklumkan korang bahawasanya stock Eskinol pimple fighting now available. Cepat grab before habis. Jangan nanti dah habis, korang nak kena tunggu pulak aku restock kan. Kesian korang...sekali lagi aku maklum, aku restock sebulan sekali jer...pos setiap hari sabtu kecuali sabtu minggu pertama...pos Ofis cuti minggu tu so aku pun cuti lah jugak.



Owh satu lagi jemput lah follow IG aku. Apa-apa hal aku akan update Kat IG jer. Senang dan cepat kan. Blog bila free ja aku akan menulis. Dah banyak Kali aku perasan...slalu sibok tak sempat nak inform kat blog, tengok2 stock dah getting low. Owh..pathetic!

Follow IG @ctcheery

Atau boleh WhatsApp no ini untuk order
017-5433604


Coming soon Ada special project taw. Insha Allah takde halangan aku akan share Kat sini. Doakan ianya berjaya yeh..thanks korang. Bye



Related Link:
Review-product-eskinol-dermatologist.
Eskinol-untuk-merawat-kulit-wajah
Eskinol-untuk-kulit-bebas-jerawat.








4 comments:

  1. waahhhh.. meriah jugak odernye yer.
    mmg patut jugak lah mintak deposit. jenuh jugak nak beli byk2 kan~

    ReplyDelete
  2. Semoga terus maju jaya.
    Mrs. A pun lately tak dapat nak hapdate blog selalu sebab utama tplink Kat rumah hilang ntah ke mana?
    Bila tanya kids semua kata tak tahu.
    Katanya kucing main kot dah suruh kucing cari pun sama, buat tak tahu muaaahaha..dah nama pun kucing haish!

    ReplyDelete
  3. Semoga terus maju jaya.
    Mrs. A pun lately tak dapat nak hapdate blog selalu sebab utama tplink Kat rumah hilang ntah ke mana?
    Bila tanya kids semua kata tak tahu.
    Katanya kucing main kot dah suruh kucing cari pun sama, buat tak tahu muaaahaha..dah nama pun kucing haish!

    ReplyDelete
  4. salam sis,
    ada lg x tuk pimple? bape ye sebotol

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...