Monday, January 16, 2017

Shopping kasut dengan nile.com


Hi assalammualaikum uolls

Ini bukan lah pertama Kali aku shopping online dengan Nile.com. Banyak Kali jugak expecially musim raya last years. Tapi tu lah kan ..Tak rasa nak up cerita pun..Malas Dan Kali nih rajin atau buang tebiat nak cerita hehehe

Sebab utàma aku suka shopping online dengan Nile.com adalah barangnya harga murah Dan berpatutan. Sesuai untuk mereka yg berjimat atau lebih tepat skali berkira di zaman kegawatan ekonomi skrang nih... Kihkihkih

Quality nya dah tentu padan dengan harga lah...Kalo dah murah kurang la sikit quality dia kan... Tapi pada aku so far so good lah sebab...Aku bkn jenih manusia yg stick Kat satu2 barang tu..Stick lama2 aku cepat bosan. Terutama  kasut...Aku akan pakai kasut to sampai cemuih ...Dah cemuih aku tukar lah kasut lain...Maybe hobby aku kumpul kasut. Aku memang suka tukar2 kasut...

Jadi no point aku nak beli kasut Mahal2 Kalo pakai sekejab dah bosan kan.

Dan nile.com memang menepati citarasa aku. I loike very the boom
Rasa mcm tiap2 bln ja nak tukar.


Lagi best shopping Kat Nile.com Ni sebab penghantaran adalah cepat. 1-3 hari waktu bekerja. Bergantung pada lokasi jugak lah. Dan diowg pun ada service COD dan ini pun depand on location.



Kasut dari Nile.Com selesa Dan puas hati. Saiz yg aku pilih pun ngam2 ngan kaki aku. Bila saiz ngam2 so xdak lah sakit kaki pakai kasut Bawu kan....

So ...Kalo korang nak Cuba boleh check it out website WWW.NILE.COM.MY

Okey itu ja nak update...Tak yah lebih2.
Entry nih bkn entry sponsor okey...Just saja2 review.


Bye..bye




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...