Thursday, November 4, 2010

pikirkan aku

Bila kite ckp windu somebody that mean kite ingat diowg,rite???...urmmm betoi la 2. sejak 2 menjak nie selain mydad &my mum, citi ingat sangat kat somebody nie. xtahu napa. citi terlalu ingat smpaikan nangis2. so,mungkin jugak citi windukan die. rasa cm nak cari die & luahkan feel windu 2 tapi citi xleh wat cm 2. keegoan citi mnghalang tindakan. ya tuhan, ALLAH jer tahu betapa deritanya jiwa citi menangisi nasib yg xpernah berpihak pada citi. Napa ALLAH titipkan kewinduaan nie pada yg xsudi? napa pada yg tidak mempunyai ikatan yg suci? dah 9 bulan berlalu tp citi still mcm nie, xabis2 menangisi nasib. terus menanti dan menanti. smpai bile??arggghhhh.... xtahu la. berserah jer. ciss..ckp jer berserah tp still mengeluh..dalam fikiran citi skrang,hrap sngat die pikirkan citi jugak...(-_-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...