Thursday, November 18, 2010

TEKANAN


Aku rasa tertekan giler rinie. Klu aku pendam jer tekanan nie boleh jd giler aku. aku nak tanya korang semua. pe perasaan korang bile owg bawahan korang @lebih jelas g owg jagaan korang xhormat n kuang ajar ngan kowang??apa kowang akn buat?klu kowang boleh jawab soalan nie dipersilakan dan mmang aku tabit spring lah kat kowang..sbb klu aku,aku xtaw pe nak jwb,bkn pe takut2 klu jawapan yg aku bg xreleven jer...

Bayangkan aku yg alami sndiri pon blur tuk berpikir & dah jd cm owg xcerdik. nak tahu napa kerna aku gaduh besar ngan staf bawah aku ri nie. aku train diowg sikit punya baik,diowg xmnghargai aku. 2 dah dikira bertuah badan taw sebabnyer aku nie xsuka nak marah2 & baik ati lak 2. sbbnyer aku taw, marah2 hanya akn mnjejaskan feel aku jer.tp siang td disebabkan tekanan yg melampau aku mmang xleh nak control kesabaran aku. apa da kes staf nak sound2 aku n pertikaikan kerja yg aku buat hari2. aku pegi keje,aku buat keje kot bkn pegi goyang kaki ke kanan ke kiri. dah 2 nak soal2 aku pe yg aku buat..mmang sial la kan nk sound2 aku.apa lg melenting la aku,sekali2 ngan vendor kena angin puting beliung aku nie. plzzzz lah k.cukup la manager kasi aku tekanan napa staf nk lebih2 plak. keje yg xbetoi semua tunding jari kat aku,sedangkn bkn aku yg buat kot. nie namanya diskriminasi mnjatuhkan aku. klu ikutkan ati yg boleh mati nie nak jer aku benti keje 24hour. ..tapi aku xnk jd manusia yg gagal.klu aku benti 24hour that mean aku kalah &xkuat. so aku rasa better aku sabar dulu kot....betoi tak???

Kata hati:
aku sngat2 perlukan teman utk berbicara dah meluahkan kata2 yg blum lg terluah...aku sngat2 perlukan sokongan....(-_-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...