Wednesday, February 6, 2013

Pabila Kebuzyan melanda diri


HYe, kowang apa khabar? 
Aku bawu aje baik demam ..tp xde lah demam teruk pun,mengada-ngada aje lebih..hehe*hark..tuiih

Alhamdulillah, Selesema dah xde tapi kerongkong still rasa gatal-gatal dan sometime batuk –batuk asspecially waktu mlm..sangat menggeramkan perasaan sebab mengganggu mimpi indah aku..

oklah tu kan sekurang-kurangnya tenang hari-hari aku tak soksek-soksek lagi..sampai tisu tandas aku bedal buat lap hingus..sungguh tak senonoh..

2,3,4 menjak ni aku buzy sikit, sampai xde masak nak bw. Kat ofis lak ada audit bagai. Mana tak buzy klu semua keje nak urgent. Urgentttt aje keje..xurgent xleh, nanti top management tak Nampak lak wat keje. So semua keje sengaja diurgent kan..buruknya perangai.

Hoi, xsihat pun leh berleter panjang yeh?
Opss..bukan sebab xsihat tapi dah nak Chinese new years..feel raya dia lain sikit.
Horey…raya sakan la kowang yeh..mesti bercuti panjang di kg yer tak?

Aku nak citer lain tapi dah mcm melencong ke lain dah ni..

Dis week aku xdpt bw ,nak rehatkan badan, rehatkan otak dan rehatkan perasaan sebab 2 week ni letih sesangat, letih badan,letih otak dan letih perasaan…amik kau, sekali harung aku bedal.

But don’t worry Dream shop aku still open,tapi delivery after raya lah yer..hahaha

Pada yang xjemu2x terjah aku tu terima kasih banyak-banyak….
In sha ALLAH mood aku kembali dan kesihatan aku tersenyum riang aku akan balas balik terjahan kowang..*apa bahasa aku pakai ni?dushhh2x..

Yang dtg tu tinggalkan link yeh..
Selamat tahun baru yeh semua..selamat bercuti dan berhati-hati dijalan raya..
Majulah sukan untuk Negara…..*pitam

Kowang, tolong jaga kesihatan..okey..
Bye, Assalammualaikum…

P/s: Tengok?wat entry pun dah xde rasa...tawar aje.huhu

Pandang tanpa berkelip..
pukau!!pukau!!pukau..[sebut 3 kali]
Dan Kowang rasa pening,mengantuk..
Dan kowang tido...hah!bawu lah leh rest..wahahahaa

5 comments:

  1. hahahahaha.. nasib tak betol2 terpukau.. kalo tak habes lah kena marah ngan bis boss..

    moga cepat hilang batuk.. jgn makan banyak limau manderin plak.. lagi batuk nanti..:)

    ReplyDelete
  2. oohhh cheery x sihat yer.. sama la mcm jaa... sakit tekak dan selesama, maybe xcukup air jaa ni kot... gambar atas tu kalau kita tgk ngn hujung mata mcm berpusing kan, tapi kalau kata tenung dia x bergerak puns bnarnya...hehehehe... ~ilusi.

    ReplyDelete
  3. Ingat lima perkara sebelum lima perkara...

    ReplyDelete
  4. Salam, saya masih bertatih dalam blogging nie, follow lah blog saya jika tidak keberatan, TQ!

    url: http://luvkoreangurl.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...