Friday, February 15, 2013

Story basi dan lemau

Workstation aku yg super duper buzy...la konon..hehe

Gambar diatas adalah situasi atau keadaan yg berlaku pada workstation aku pada minggu lepas3x..3 kali lepas tu. minggu yg aku demam,sakit tekak,batuk,gatai gengkong dan before CNY tu la
mesti kowang ckp pix xdelah buzy sangat pun...kapochi je lebih minah ni
hah!!!!jangan tak taw,tu bawu pix suku..
yg selebihnya xleh tunjuk kang kowang pengsan lak..haha

nampak??liquid bagai cm budak sek menengah dah...
aku ternampak pix ni dlm folder desktop dan bawu aku teringat napa aku leh gatai gengkong dan batuk..
apa lagi klu bukan buah tu..
Baca komen sis nafira bawu aku clever upanya buah limau mandarin ni leh wat batuk..
ishh..bodohnya aku!!!!

kedaqah buah limau sampai xingat dunia [free la katakan]
Ni bila dah habis stok supplier bagi mencari gak ni..
rasa nak makan lagi lah...hahahah 


"Semakin kerja bertimbun
semakin aku tembun...."


10 comments:

  1. hahahaha...
    sama banyak barang kerja ngan barang makanan.. hhahahaha.. sis punye pon banyak gak.. tapi sembunyi lam kabinet.. hahahaha..

    psstt.. sis pon batuk gak nih.. cuti haitu asik makan buah limauuuu jer~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sama lah mkn xingat dunia..hehe

      Delete
  2. blogwalking here.. lapar tgk makanan 2.. hih3

    ReplyDelete
  3. haiyooo.. yang menarik perhatian tu, makanannya... hahaha...

    ReplyDelete
  4. bajet bz ekkk..
    erm,mekdi tu bak sini..
    nk rse..
    hihi

    ReplyDelete
  5. Salam ct..:) hope ct dah sihat dr batuk..patutla kak intan dengan husband batuk juga..upernya pasal buah limau mandarin juga..huhuh

    ReplyDelete
  6. Yup, memang limau mandarin punca batuk..
    Sebab tu MJ batuk dah dekat sebulan, masa CNY langsung tak makan buah limau :D

    ReplyDelete
  7. anda di tag

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...