Monday, December 22, 2014

Lunch at Grafa cafe restaurant SS15



Ada perkara yang kurang senang berlaku dalam hidup aku
Nak dikatakan buruk…tak sesuai sangat kan
Sebab kalo aku rasa buruk nasib aku 
Maka buruklah jadinya…jadi kita buang itu ‘buruk’
Macam kita buang telor buruk yang tak boleh menetas
^___________^

Tapi entry kali ni tak mo sedih-sedih
Tak moh!!!tak moh!! Tak moh sedih sedih
Jadi kita up entry yang menggembirakan yang menyenangkan
Contoh!! Makan makan dan makan
Hahaahahaha     ^______^


Makan ja keje yeh???
Derr!!!!! Makan jer yang meng’happykan gua der
Jerat cinta tak mengena kita buat jerat yang mengenyangkan
Apakah????

Gua pun tak paham!!!! Takpe kita balik kepada makan
Last month bigbos yang pendek dan tak bape nak big
Bagi duit pada staff untuk ‘meraih cinta’…hihihi ;D
Guwau!!! Guwau..celebrate untuk apa aku tak berapa nak sure
Sebab..aku still new staff…junior  katanya a.k.a budak hingusan
a.k.a budak yang asyik kena marah aje dengan bos
bukan sebab dia yang meroyan tapi bos dia yang meroyan tak kena gaya
yah…itulah aku , ct cheery twin sari yanti  *tiba-tiba*

senior staff office decide nak makan dekat restoran yang tiptop
aku merangkap budak junior just follow tak kisah
janji diorang happy dan diorang yang bayar…bahahahaha
makan-makan ni kena kuarkan duit sendiri dulu lepas tu claim
aku tak bape nak masyuk bulan tu sebab baru keje paham-paham ajelah kan
awal-awal aku cakap “kak nor, saya tak nak basuh pinggan taw!!!” *buat muka sedih ;-(
                                                                                                                                                    
so..senior senioorr sangat tu memilih “Grafa cafe restaurant!”



Restaurant yang luas dan full house setiap hari 
especially pada waktu malam



Dia punya interior design memang class
ada tarikan tersendiri....bergambar memang cantik taw

Kek yang ohsem tapi tak dapat rasa hari tu sebab out of stock
*pictures amik kat grafa fb*

Abang senior nengah blur tak tau nak order... banyak betoi soalan aku kat abang waiter ni
apakah makanan paling special kat sini bang?
apakah makanan yang paling sedap hingga menjilat jari kaki bang?
apakah makanan yang paling mahal kat sini bang?
apakah makanan yang paling famous kat sini bang?
apakah makanan yang paling kak nis a.k.a anishh zaliqkak suka kat sini bang?

satu pon dia tak dapat nak jawab
sebab soalan aku terlalu mencabar sangat
hahahahaha ;D









Pada yang nak terliur lagi nengok gambar makanan dia 
sila pergi like dekat facebook Grafa Malaysia

https://www.facebook.com/grafamalaysia
03-5611 7600



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...