Friday, September 30, 2016

Shawl Cotton yang murah dan mudah pakai

Gaduh dok confius nak hupdate citer apa dulu. Kisah raya atau pun shawl dulu? Pening!!!! Help!!!!

Okey lah entry short and simple ja ni, so adalah sesuai hupdate shawl dulu. 1st batch utk stock raya di entry ini totally habiss. So aku tewus pulun buatkan 2nd batch punya stock pulak.

Kali nih pun nak kasi teaser jer. If ada request dari korang Bawu nak hupdate satu2. Sorry lah iools kan malas buzy hehe.



Sold out

PRINTED COTTON WIDE SHAWL 
1 - RM20
3 - RM45 (Boleh campur Corak)

FREE POSTAGE SM/ SS ADD RM9

Material: Cotton 
Size. : 180 x 110

Second batch ni ada Arabian's style taw. Now, tengah hot design nih ..but harga still sama dengan printed punya tapi ada beza sikit dari segi saiz. Bidang utk Arabian's style nih kecik sikit berbanding dgn printed. Wow..mana nak cari oiii murah mcm nih?




ARABIAN'S STYLE SHAWLS
1 - RM20
3 - RM45 (Boleh campur Corak)

FREE POSTAGE SM/ SS ADD RM9

Material: Cotton 
Size. : 1.8 x 0.7

Cantikkan....dan murahkan???

Stock aku amik seriously tak banyak sebab aku masih cuba berniaga kecil-kecilan.
 1st came 1st lah yeh.

So if korang nak, WhatsApp me utk grab okey. Thank you for supported and happy shopping shawl with me ..

Short and simple kan entry nih hihi

Bye


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...