Nuffnang ads

Sunday, December 6, 2020

Digital Arts Giveaway

Menarik dan berminat pulak aku untuk  join giveaway yang dianjurkan Cuya atau pemilik blog 'Drawing the words'.  

Hadiah dia pulak merupakan Digital Drawing. Aku percaya bukan mudah nak buat digital drawing nih. Memerlukan masa dan kepakaran. Kalo dapat best Kan...boleh draw gambar family, lepastu frame gantung..wow! It's nice!...dah berangat plak dah! Hehe

Klik banner atas ni yeh untuk wusya syarat pernyataan. Atau klik no. Wasap Dibawah untuk tempahan digital drawing nih. Harga berpatutan taw.

Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!




Semua dibawah aku dah follow...so Aku dapat 5 cabutan undi taw. Follow ja semua, meriahkan media sosial dan ramai kenalan k. My IG atas nama @ctcheery

*Follow blog ni  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ (satu cabutan undi)
@prelovebukubycuya (satu cabutan undi)
@artsbycuya  (satu cabutan undi)
@ _suhxj  (satu cabutan undi)
*  Subscribe Youtube La Dolce Ame (satu cabutan undi)

P/s: join yeh uolss. All the best and good luck 🤗

14 comments:

  1. Thanks kak sebab join! Goodluck tau!!

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki menang giveaway ni. Aaminn

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya. Naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Good luck!! Cik TK pun join juga!

    ReplyDelete
  5. good luck tau. Menarik hadiahnya walaupun simple.
    Btw, kalau sudi jemput join giveaway di blog saya. terima kasih.

    ReplyDelete
  6. datang dr segmen yg sama gak..heheh

    ReplyDelete
  7. goodluck, datang dari segmen yang sama :)

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...