Nuffnang ads

Wednesday, December 16, 2020

Giveaway by Blog Tangan Gebu

Assalamualaikum... giveaway ini dianjurkan oleh kenalan baru Kita Tangan Gebu. Aku yakin benorrr tangan penulis nih mesti gebu kan..gebu menulis dan berkongsi pengalaman yang bermanfaat pada pembaca. 

Aku tertarik untuk join giveaway by Tangan Gebu bukan sahaja disebabkan hadiah yang ditawarkan penulis menarik dan bernilai ...sudah semestinya juga untuk menambah kenalan Maya...tetapi juga kerana aku sangat takjub dan kagum dengan perkongsian pengalaman, ilmu dan manfaat yang dikongsikan penulis. Uolls pegi lah baca entry blog dia. Gaya penulis dia pun ada Gaya Yang tersendiri...menarik Minat untuk membaca. Tajuk pun ada kick. Laman blog pun tenang .. mungkin warna tema dan susunan layout main peranan disitu.

Aiseyyy...susah lah nak described...tapi uolls pegi lah terjah sendiri ...uolls Akan faham nanti. 

Klik banner diatas untuk meriahkan giveaway by Tangan Gebu Blog ini.

Tunggu apa lagi..Jom join giveaway dan support penulis Tangan Gebu ini hehehe.. peace yooo!!

P/S: Nampaknya penulis Tangan Gebu sangat meminati bidang bakery dan tak lama lagi akan keluarkan e-book sendiri mengenai business bakery. Didoakan semoga penulis dipermudahkan dan menempa kejayaan atas apa bidang yang diminati.


9 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...