Monday, January 18, 2016

kosong kosong kosong

Tidak mampu Ku coretkan apa-apa kerana canvasku adalah kosong.
Tidak mampu aku meluahkan apa-apa kerana fikiranku hanyalah kosong.
Tidak mampu aku menulis apa-apa kerana dakwatku juga adalah kosong.
Tidak juga mampu aku merasakan apa-apa kerana jiwaku kini kosong ...kosong.. kosong....

Dan tidak mampu aku meluahkannya kerana lagunya Najwa latif juga kosong..kosong..kosong

P/S: poket pun dah kosong sebab semua benda nak isi dlm purse. kahkahkah..
eh xlawak ek?? Lalalala -..-

2 comments:

  1. Tak mampu aku traktir kamu,,,
    karna dompetku kosong...!!!
    Hehehhehehhe......

    ReplyDelete
  2. kihkihkih.. Ni mesti rasa nak update jugak blog tapi xdak idea.. Selalu jugak rasa camni.. Tu yang kengkadang sampai setahun tak ngupdate blog..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...