Monday, March 12, 2018

Gambar Sambal den kena curi


Assalamualaikum ...aku bawu Balik dari kampung. Jumaat last week aku amik emergency Sebab selangor air takde...haha

Duduk merantau nih...takde air takleh hidup siott...dok kg takde air leh korek telaga. Jenuh Pikir sampai otak cramp nak basuh bontot acamner? 

Tapi....Tapi reason paling kuat EL Sebab aku rindu anak okey...anak aku tinggal Kat MIL since February yg lalu.

Stressed perasaan jauh dari anak.

Gambar Dan video call pengubat rindu Ummi T___T

Masa aku Kat kampung, aku perasan satu gambar dlm article fb nih. Mcm ku kenal gambarnya kan. Aku baca sampai habis post tu. Pasal resepi Sambal ikn bilis garing.

Sumber resepi tu Ada tulis dari siapa2 Tapi sumber gambar tu dicilok Tak tulis pulak. Ini boleh mendatangkan marah!! Kehkehkeh.


Bukannya kedekut dan Tak mintak pun mentioned sumber gambar dari blog ct cheery ke sitikus ke ctdk ke...but sekurangnya mentioned lah sumber ehsan engoogle. 

Sumpah Tak marah....Sebab aku pun selalu cilok gambar en Google. 


Neng dya article nya...leh nampak lah gambar yg Mana satu kan. Dan bkn gambar aku ja...Banyak lagi gambar owg lain. 

Tak tawlah apa perasaan bila gambar Kita dicuri...reaksi aku "ko pahal curi gambar aku?". Hahaha

Napa Tak letak watermark? 
Sebabnya aku malas....haha 
Lagi, aku kesuntukan Masa....hehe
Lagi, Rasa xlawa letak watermark..kihkih

Aku pun kurang pasti mengapa entry ini ditulis...dah td kata tak marah pun kan...jiwa kacau mungkin! -..- hahaha

Okey...bye 

P/s: lepas nih kena letak watermark, mungkin! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...