Nuffnang ads

Thursday, November 29, 2018

Finger Lickin' good by KFC


Dah register application KFC Lickin' Good?
Aku dah...so dapat lah free cheezy wedges, favourite hubby nih. Pernah dah Aku buat cheezy wedges homemade nih...berpeluh ketik aku dengan ramuan kasih sayang semua..tapi Yang KFC jugak dia sedap...
KFC mandrem laki Aku hape nih? Huhu



Dah redeem dah semalam. 
Gigih jugak laki Aku nih. 

Makan bersama nasi lauk gulai.
Ko hadoo? Hahaha

Nuget Aku Tu dah habis Kan..bawu Aku perasan sweet mustard Dan sour cream onions tak bukak. Bahahah

Esoknya...buat lah cucur ikan bilis. Pun Okey...sedap!

Okey dah lah tak mau cerita panjang2..pegi install KFC application sekarang!

4 comments:

  1. Ala.. sini tak ada delivery.. Kalau tak boleh gak install apps nie.. huhuhu.. Mengancam juga cekodok cicah soso nugget tu.. kikiki..

    ReplyDelete
  2. perghhh baguihhh manfaatkan sos kfc tu dengan cekodok aummm haha

    ReplyDelete
  3. Cheq pun suka cheesy wedges, sos keju kfc ni mantap! πŸ˜‹πŸ‘

    Cheq follow sini #216, salam kenal! 😎

    ReplyDelete
  4. Nak kena buat juga ni...suami sy pun suka cheezy wedges kfc

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...