Nuffnang ads

Wednesday, September 4, 2019

Pemenang Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway


Alhamdulillah....hadiah Aku tempat kedua giveaway Shu dah sampai petang kelmarin. Teruja betul Aku..tak update tracking apa pun..tetiba ja sampai kihkihkih 

I'm loving it 

Cantik siakkk...bawal by Mirabelle

Rasa mcm tak sabar nak melaram. Tapi Aku nak pakai pegi mana ja dah dok dlm pantang nih kan. Imunisasi anak lambat lagi, minggu depan kot bawu boleh melaram hahaha. 

Kasi kakak aku melaram dulu 😁

Bawal by Mirabelle nih best la plak, color design dia cantik, dan Bidang dia besar. Ayu sopan ja bila tubuh besar mcm Kita nih pakai....hah Sudah!! Nampak mcm Lepas nih melabur kat bawal Mirabelle plak lah haiiih... hehehe

By the way, thank you Shu sebab anjurkan giveaway yg hadiahnya best giler. Aku pun Ada keinginan nak buat...tapi hadiah dia biasa2 jer kot takde lah semewah Shu. Hope Ada yg sudi join lah nanti yeh. 

Salam sayang semua...daaa!!!

P/s: tak sabar nak habis pantang 😅

3 comments:

  1. Alhamdulillah.. Shu sebenarnya suka tudung bawal ni, lembut. hee..

    tracking xbagi sebab nak buat surprise, hehe nasib sis ada di rumah.. :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah cherry dan selamat berpantang hihihiii jangan melaram lagi naaa sabar itu indah melaram itu benar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...