Monday, October 25, 2010

~Today is my day~

"Today is my day"..dapat agak tak apa feel penulis ini.kihkih...maknanya die apy..hahaha (rasa cm nak ketawa besor tp malu ah,t owang ingat citi giler lak)..nak ketawa bior berteman k!!!. before 2 citi nk g taw citi nak tukar nama panggilan diri la dari "aku" ke "citi"...bukan pe rasa cm comey jer panggil nama sndiri..hehehe

sebenarnyer apa yg terjadi mungkin adalah kebetulan. hari ini manager citi termalu sendiri. manager citi nie tiap2 ari die cuba nak mncari salah citi taw. xtahu napa klu die dtg ofis jer mesti ada jer yg xkena, ade jer yg dia comment and xpuas ati. . he tried to find my mistake, tp die yg kena balik. tapi ri nie alhamdllah citi rasa kerja yg citi wat perfect. tp before die kluar td dia dtg kat citi dan check satu cdu repor, die ckp citi salah kira dan tanya citi betoi ke citi kira,dgn muka siyes die 2 mmang mcm nak telan citi. citi pe g dgn yakin ckp "sy dah kira betoi2"..and than die tunjuk satu item yg die "pikir" salah 2.n than citi pon dgn bangganya tanya die "Bos xnmpk ker item 2 kat depan??kan bos yg soh sy totalkn skali?". citi nmpk die sengih smpai ke telinga. siyes mmang lucu muka die time 2,citi rasa cm nak ketawa lak tp tahan jer lah. 2 la, sapa soh xde keje cari keje.kan dah malu ngan citi. huh..tolong lah wahai manager jgn tahu nak cari salah owg bawah jer..semua serba xkena..naik cair tahi linga daa klu dengar manager bising...huhhuh...

2 comments:

  1. ok lar tue.. di nk cari salah.. means di check keje kita.. boss aku tak pernah check keje aku, tiba2 ada salah.. dah smpai ke muka client dah pun.. huhuhuhu... tahan malu jer lar... tp past tue.. berpuluh kali aku check takut ada salah lagi.

    ReplyDelete
  2. urmmm 2 la..mmang la ok tp sometime bkn aku yg wat salah tp dia ckp aku yg salah.sometime 2 die yg ajar salah. cerewet sngat cmm pom..hehe..tp ok gak kot buat kita lebih berhati-hat semasa bekerja kan...kihkih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...