Thursday, March 21, 2013

Urgent Required: Mencari Pembekal barangan runcit


Dear Sir,

Saya dari syarikat minyak dan gas yang berdaftar mencari pembekal  barangan runcit untuk kegunaan ofis kami. 

Mahu delivery service jugak.

Barangan yang kami perlukan adalah: 


No.
Description
Quantity Oder
1
ASSORTED BISCUIT
4 pack
2
CREAMER COFFEMATE
2 pack
3
MILO 2KG
1 pack
4
LIPTON TEA
1 pack
5
F&N MILK
8 tin
6
COAST GRAIN SUGAR
2 pack
7
HORLICKS
1 pack
8
GLO
2 bottle
9
AJAX FLOOR CLEARNER
2 bottle
10
CLOROX
2 bottle
11
FRESHENER (REFILL)-
2 pack
12
HANDWASHER(REFILL)-
4 pack
13
TOILET CLEARNER
2 bottle
14
TOILET ROLL TISSUE
2 pack
15
KITCHEN ROLL TISSUE
2 pack
16
SPAN HAND WASH
2 bottle
17
FRESHERNER GLADE (SPRAY)-
1 pack
18
CLIf
2 bottle

Berminat untuk menjadi pembekal kami? sila email saya di sitihawa@rotarymec.com.my
atau telefon 03-56315370 (4 Lines). Ofis kami area Bandar Sunway,Petaling Jaya.

Regard
HAWA
(Purchasing Department)


5 comments:

  1. urrmmm.. x de plak kawan sis yang boleh mintak hantar quotation.. hehehe

    ReplyDelete
  2. XDE EK..XPE LAH. LETIH MNCARI TU YG BUAT ENTRY TU..HEHE THANKS SIS

    ReplyDelete
  3. tgk entry ni teringat plak zmn keja opis dulu..haha.

    ReplyDelete
  4. Jika masih available Boleh contact ezwan 0122627407

    ReplyDelete
  5. Jika masih available kami boleh supply..0122627407 ezwan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...