Friday, August 2, 2013

Iftar at Holiday Villa

Salam you all…dah xlama nk raya kan? Kowang dah amik cuti raya? Ke dah balik raya ni..hahha
Same like me la ek,koz aku pun insha allah balik kg sabtu ni…awal doh..jangan jeles yah! xyah heran la aku cuti awal koz aku lah owang terawal apply cuti raya wokey..sebelum puasa lagi aku apply..mau tau r laju  ke tak..ngeh ngeh ngeh…*bangga sat [goyang-goyang kapla goyang2x punggung goyang]

Officemate lain amik cuti 3 or 4 hari aje paling maxi tp aku balun sampai 6 hari [AL sahaja]..
Project Manager  Tanya aku how come arh ko leh dpt cuti semudah ini dan selama ini???xaci toi!!

Diowang ckp aku amik cuti mcm owang nk balik kawen.
Aku xamik cuti kawen, tapi aku amik cuti honeymoon..wahahah ..mana ada owang honeymoon kejab2x..?
*angkat kening

Penyelesaian pada  teka teki diowang ni ini senang aje…Der, ko sapa? Aku sapa? Ko engineer, aku kerani cabuk jer,agk2x lah nak protes pun..sengal kau owang xleh tumpang lah..

See….klu dah ko engineer merangkap Project manager memang susah lah nk approve cuti..ko xde project lmbat nk jalan aku xde project tetap jalan tah2x lagi lancar dari biasa..hahah

Stop citer sal cuti..aku nk citer sal iftar kan? Mcm mana leh melencong sal cuti lak ni…?

That day,satu office pergi iftar kat Holiday Villa..makanannya memang tiptop best giler..perghhh menusuk tulang rusuk toi..xterkata kesedapannya..yelah mana nak terkatanya kalo mulut sibok  dok mengunyah…
yang sibok menyoal itu ini..pap!!! *isyarat tangan talk to the hand..
aku nk mkn jangan nak kaco wokey...

see? diowg nk amik pix aku pun layan xlayan aje aku..retis sungguh!!

Mula-mula kan masa otw nk g,dlm otk dah plan nk amik banyk2x pix mkanan..motif-nk kasi kowang terliur..wakahkahkahkah..

arkhhh!! Opss..excuse me!



tapi kan skali smpai mata dah jegey xleh nk kelip,nafsu  membuak2x nkkan habuan.. otak xleh pikir waras dah..pikir nak balun jer..tp sib baik terpikir gak nk amik pix kat sana.. tu pun selepas tersadai kekenyangan..hahah *kowang tolong lah paham..

ni lah contoh mkn sama setan..!!!!
jatuh reputation aku sebagai twin sari yanti..kan?

elok lah tu kan..tersadai tu pun selepas 3 taw 4 round sesi mengtekedarah…tp aku kecewa gak lah koz xsempat nak mam dessert ais-cream kat situ..ohoii..muat lagi ke?hahaha

kowang kena lah faham yeh, owang teruk puasa memang lah berpewatakan bergini...
dan selepas itu aku follow aje kehendak peminat2x yang nk bergambar ngan aku...bahahaha

eh,pahal lak retis syok sendiri ni??


P/s: Rini aku dpt berita adik aku nak kawen..uwargghhhhh!!!!xaci lah mcm ni,aku as kakak pun xselamat lagi!!!!!!!! 

okey bye....



2 comments:

  1. Assalammualaikum Cheery, wah muka penuh kepuasan dapat cuti panjang best best, nanti raya mai la penang leh pekena lemang lik lau.

    p/s: kiss twisties kiss Inti too.

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
  2. wahh..sonoknya dpt ber iftar kt holiday villa..sy thn ni tk smpt nk beriftar kt hotel thn depan lak kot...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...