Sunday, January 19, 2014

Ragam Muka Buku

Hye...Semalam,tiba-tiba bulan jatuh ke riba..hikhik
Bukan bulan nun atas sana la..ko pun agak-agak lah..

sebenarnya ofis tempat aku keje ni block account muka buku taw..
so maksudnya staff company tak dibenarkan tuk ber'muka buku ataw bermuka-muka
di muka buku -____-..ertinya straight buat keje jer lah !!!! sebab tu lah kot staff company ni semua type
yang terbaek dari ladang!!pas tu big bos pun yayanggggg sangattttttt!!!hakhakhak**amboii..perli!!

lex beb..guwau!!

Pas tu semalam aku datang keje..biasalah aku rajin tahap maximacesss..cesss..cesss!!!
nampak bunyi cesss'nya tu kan banyak..so xtaw nak describe cmne dah..

Aku sebenarnya cari website pivot table tapi tah mcm mana tah bukak satu website tu tiba-tiba leh kuar
symbol like facebook...eh..eh!!!ni mcm tanda-tanda leh buka muka buku jer??*kecikkkan mata angkat2x kening*

Kan aku cakap tadi bulan jatuh ke riba..bahahaha. Leh buka muka buku pun dah assume rezki kan?
Bersyukur tak hingget..al-maklumlah i ni dah bape kurun xbukak muka buku sebab broadband no. dah kena terminate tanpa sedar...hahaha

So,semalam bukak la kejab godek-godek muka buku ni, skali .............
lahanau!!!! sapa yang hacker account aku ni???
What the F@@k was that??? hah!!! kan dah kuaq london tu
Kuang Ajaq toi...sumpah aku xde msj sesiapa ataw burukkan sesiapa..
rasa macam ......hurgghhhhh!!!!!!!Kuang Ajaqqqqq!!!!!!



Nasib baik mesej tu tak dihantar pada tuan empunya nama tapi hantar dekat dua orang member aku
Tuan empunya nama tu pulak ahli keluarga aku jugak..siap nama penuh kot dia mention...
siyes macam apa tah....

confius kejab,sapa yang hantar mesej tu pakai account aku???
macam mejikkk..jikk..jikkk tak??:p

Aku pulak, bukak muka buku skali xtaw nak pergi mana,kaco sapa and buat apa
last-last tulis status freak!!!* rasa macam nak bagi lesung batu >>>huhu!!!


Kesan dari status tu sekali terungkai kisah dulu- dulu...
Kecik-kecik i slalu main masakmasak(pondok2x) kat umah bff i,
bila ada makcik2x tanya nama i..Nama sapa?
i g jawab "ct nyioq!!!"

Apa kejadahnya tah aku jawab macam tu...
siyes xtahu.....tapi aku rasa sebab aku ni dulu suka minum air nyioq kot..
so..otak aku xleh nak bergabung meletop..owang tanya lain aku jawab lain..

atau pun masa tu telinga aku problem..owang tanya nama sapa?
telinga aku g dengar suka minum apa???
ada logik jugak apa???hahahha..

Lepas tu ingatan aku pun entah pape...pegi tegur salah member..

apadah..buat malu ajer...huhu
Malu pulak nak mengaku diri sendiri sari yanti....apakah???
sari sangatttt!!!!!!!






3 comments:

  1. nina pun pernah kena hack cm tu. tp bukan fb. handphone. boleh pulak dia p send mesej ntah hape2 kat kawan. pelik gak. cm ne la diaorg buat jd cmtu. pepandaiii jea

    ReplyDelete
  2. tak pernah jadik lagi kena hack camni...eiii teruk betul dierang ni suka2 jek hack fb orang takder kerja sangat la tu...

    ReplyDelete
  3. bahayanyeeeee...
    takut plak tengok msg tuh. kena hati2 lah lepas nih.
    kang tak pasal2 org pandang serong kat kita kan~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...