Saturday, February 1, 2014

Attend wedding Bff

Sebenarnya selama aku hilang ni aku balik kg, last week punya wekend la yang sebenarnya
so yang sebenarnya banyak benda aku nak citer...
walaupun yang sebenarnya aku xtaw sungguh nak start macam mana..
Yang sebenarnya dah banyak dah karangan dalam kepala ni..banyak sungguh yang sebenarnya ??hurghh!!!basah kpala!!!!!!! -..-


Urmm..tolak balik kedah jumaat mlm tu dalam koi sebelas
aku bengang giler dengan adik aku tu tahap bontot babun toi dia tu..last minute ada hal xleh nak gerak petang katanya..mlm bawu leh tolak balik...tu pun lepas hbis perlawanan badmintoon dia..
huh!! bad luck sngat aku rasa!!!

rasa mcm nak siat2x jer janggut kambing dia tu..semak betoi!!!eh?? -___-
Dah lah sesat kat shah alam ..padahai nak pegi pulau indah tu..*ko fail baca map ngaku jer lah*
selamat colleague aku bg direction jalan yg betoi..ikut westport jer pun..*eceh!!
klu awai2x aku ikut xde lah sesat smpai shah alam..huh!!! -___- Tension !!!

Kitorang bawak balik gegirl ke kedah...nak match kan dia dengan boboi ..:D
Kita bawak balik kedah kawenkan dia kat siam..dekat dah tu!!bahahaha *okey klakar sngat

Macam-macam ragam gegirl dalam kete sepanjang balik kedah tu..asyik nengok lampu ajer..
cian dia xbiasa...pas tu tido nyenyak dalam dakapan mesra sari yanti ..eh??? -..- puih sangat!!


Aku sebenarnya beria balik kedah sngat tu nak attend wedding bff yg satu kg tu
aku ni bukan nk eksyen ke apa ke ,liat jugak nk balik xcually sebab
nak avoid orang tanya pasal urusan allah yang satu tu...yang satu tu?? xpaham??
xpaham sudah!!!! ***ni nk garang ni -..-

Tapi balik jugak lah mengenangkan kewinduan pada parent mengatasi segala kepayahan..
amboi??jiwang karat sangat!!hihi :D

Mari kita betulkan niat!! niat utama attend majlis bff adalah untuk makan semata-mata
Pewut dugong memang mcm tu,xpayah nak heran sangat...

Aku and the geng pergi dah lewat dalam kul 3 .. bgus punya friend!!
Kan aku ckp niat nak pergi makan tadi??Tolong lah paham!!



Kitorang ada 3 sesi menterkedaqah di majlis tu..
sesi pertama mkan nasi bersama lauk yang sangat menyelerekan pewut comel ni
sesi kedua, makan bihun sup yang bagus untuk kepanasan badan...*amboii??hihi
sesi ketiga, desert yang menyelerakan tekak..sejuk jer masuk kerongkong..surga sangat!!urmmm..

Dah kenyang bawu 'salam kehadiran' dengan tuan umah..
tuan umah tanya, dah makan belum ni??
selamba jer aku jawab, eh kejab lagi lah, panas sngat ni..xleh nak telan..
akak aku kat sebelah dah jeling-jeling perli...puihh sangat minah sekor ni..
Padahai pewut dah mcm dugong pregnant ..

amboii!! ko hipokrettt rettt sangat!! rasa nak baling jer ngan gelas

Agak-agak dah habis lauk kat umah kenduri tu, aku and the geng pun balik sidai pewut kat umah
biasa la kenyang cm ulaq sawa bantai 3 ekor kambing gemok..paham jer lah kan...

Moh la beradu kita!!!!! -____-



Atas kete pun jadilah..perghhh,surga sangat dpt makan banyak!!!!






4 comments:

  1. haha lucu lah akak baca entry nih
    cute sangat gigirl tu
    n anak2 kat kereta itu pun cute :)

    ReplyDelete
  2. Smpai ke dashboard gegirlnya yeaaa. Hehe

    ReplyDelete
  3. sweetnya.... baring ramai2 atas keta tu..... gegirl pun comel juga...

    ReplyDelete
  4. amboiiii nyau tueee...kat atas tu nyau nyau tu. cute!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...