Monday, February 3, 2014

Satu hari di Aloq setaq Mall

Lepas wedding Chik Yooh and husband itu hari
Esoknya qaisarah dengan ateh pergi dating dengan Farish and chik nana dekat aloq staq mall
Window shopping nak habaq mai..dah lama qaisarah xwindow window ni
sebab ayah xpenah suka nk bawak qaisarah ...sebab qaisarah don!!
Apa itu don pun qaisarah xtaw...mybe ustaz don kot?? hikhik,qaisarah senyum jer..
lagipun senyuman qaisarah lagi comey dari senyuman ateh...*tiba-tiba
Klu ateh baca ni abeslah qaisarah,Dah la ateh tu meroyan xkena gaya hihihi..:D


Qaisarah suka jeling kat farish sebab dia tough sngat...putih lak tu.
comey, dah tentu xleh lawan qaisarah..kihkih -..-


Chik nana ni bff ateh sama mcm chik Yooh jugak. Farish tu ank chik nana lah.
[Whispered: tahu tak dlm group diowang kan,ateh sowang jer lum kawen!!]
Qaisarah malas nak tanya sebab qaisarah bukan paham sngat pun..qaisarah kan kecik lagi?
-___-

Masa kat butik anakku kan,puas qaisarah post sesi cun melecun, kejib-kejib mata, jeling-jeling manja,
dengan harapan ateh nak belikan baju untuk qaisarah..tapi hampeh ateh buat derkk jer...
xsangka masin jugak upanya taik hidung ateh qaisarah tu..xpe lah,qaisarah xkisah mybe ateh xckup duit.
Yelah..ateh kan pokai jer memanjang?? hihi :D

Lepas tu ateh bawak Qaisarah dan Farish makan kat KFC..chik nana pun ikut..
sedap ayam goweng ateh belanja tu..qaisarah mkn aym goreng jer sowang-sowang
Farish xleh makan...dia?? ,makan susu jer.


Pas makan kitorang jenjalan lagi...ada ke patut qaisarah kena jaga farish..??
hurghhh!!!! Pls lah, xnak lah qaisarah jaga budak lelaki yang berak dalam pampers ni..
Not my taste wokey!!!! **mata ke atas


Qaisarah buat jer hal sendiri..main-main kat dalam mall tu..lari-lari setempat
sambil tarik-tarik baju...biar akak sales tu jenuh kemas...bahahha
wuishhh..jahatnya qaisarah!!!terikut-ikut perangai ateh la ni!!!
Bad influence la ateh ni...;p

Best giler seharian ngan ateh,farish and chik nana
Qaisarah rasa bebas gilerrr...klu dating ngan ayah kan asyik nak berkepit
jer ngan qaisarah..dukong memanjang. Qaisarah nak bernyawa pun xsenang..
tapi ikut ateh qaisarah bebas..walaupun asyik soh qaisarah buat itu buat ini...
Sabor jer lah!!!! =____=


Kadang-kadang qaisarah dahaga dan windu Ibu. Qaisarah pegang jer sarung mcm ibu slalu pakai dekat mall tu..banyak cantik-cantik lak tu..rasa mcm nak beli satu tuk ibu la !!
tapi....,alamak!!! no money pulak!!!:D
Qaisarah paling suka color merah..ateh kata merah tu ong..apa entah??
katak ong kot...hihi
Qaisarah sayang Ibu!!!!!*tiba-tiba


Qaisrah dah penaat sangat ni..lapor nenen..hikhik
bye!! muahxx3




5 comments:

  1. comel nya budak2 nih
    puas meronda mall :)

    ReplyDelete
  2. kiutnya qaisarah. comell ni nanti besaq ni. hehe

    ReplyDelete
  3. bulatnyaaaa mata qaisarah, ct. yg baby tu plak...geram tgk pipi dia. bam bam

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. comel lah Qaisarah nih~
    kuar jenjalan ngan ateh yer.
    ateh belikan coklat tak??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...