Monday, January 12, 2015

Photography service: NAZ MEDIA DIGITAL Artwork @ MEDIALENSA

Lepas aku balik dari pantai morib tempoh hari, terus aku mengioww member aku untuk mintak dia buat editing pictures aku. Sebenarnya aku dah lama geremss dengan hasil kerja MEDIALENSA ni. Ohshemm sangat!!! Sebab aku nengok makin lama makin ramai amik khidmat diorang.

So ini hasil mengiowww semalam! ?^_____^








Aku ni takut jugak nak war-warkan kat sini benda ni, al-maklumlah previously other promotion bak pisang goreng panas , jenuh aku nak menjawab sampaikan aku stress tak kena gaya. Balik rumah selumbong phone dengan blanket takut nak dengar vibrate…hahahaha

Wassup dah la wei!! Eskinol aku pandai pulak korang nak whatssup. Transport service korang nak calling calling pulok!! Nak dengar suara gemersik aku ke hape ni ? jatuh cinta kang, hah? ;D

Tapi, untung la Zalora promotion korang tak kol aku jugak. Kalo tak, alamatnya zalora kena bagi stock pakaian setahun untuk aku..bahahahaha best jugak tu!!!

Okey, pasal outdoor photography services ni, orang bertanya so kita membantu setakat yang termampu walaupun kita bukan kaunter pertanyaan  ;D. Atleast reader blog ni tahu dengan siapa boleh dapat perkhidmatan yang terbaik dan ohshemm.Kali ni korang call terus jer owner dia, okey

So, tak kisahlah korang nak buat photo shoot apa pun, korang nak buat maternity photoshoot ke, pre or post wedding ke, family portrait ke, self portrait ke, gambar raya ke, gambar graduation ke atau casual photoshoot pun boleh. Macam korang ni ada business online atau butik, korang nak photoshoot product korang kan, hah!!! Korang panggil aje diorang untuk shoot model yang menggayakan product korang tu.

OK, kalo berminat untuk photoshoot majlis nikah dan sanding, here’s the detail


Tapi ini harga untuk jitra, alor setar dan kawasan berhampiran. Kalo nak harga luar dari kawasan yang dinyatakan korang kena get information dari diorang balik. Maybe diowang akan add kos depend pada keperluan.

Masa dan tarikh korang boleh discuss dengan diorang sendiri. Okey, yang ini penting! korang kena bayar deposit RM200 per event. Deposit ini lah yang akan lock tarikh yang korang nak pakai tu. Kalo nak discuss dengan aku pun tak guna jugak beb, sebab aku pun kena refer diowang balik. Jangan takuit lah, diowang semua helpful, sporting and macam kawan-kawan aje. Nak posing tonggek pun boleh, sebab diowang pon akan join korang tonggek jugak. Nampak tak? Sebab mutu diorang bukan mutusamy, tapi taknak korang rasa awkward masa shooting . So bertonggek-tonggek lah secara berjemaah, hahahah ;D. Diowang tak kisah sangat korang posing macam mana pun, nak buat gaya kupu-kupu, superman, spiderman, kapten amerika, dugong? Up to you all!!

Please, bring your own props and product. Contoh, kalo shooting maternity tu bawaklah bakul, periuk belangga, endoi ke, bebear ke, bantai busuk apa semua tu, yeh!.

Untuk business online macam baju,tudung tu, sila bawak model sendiri. Kalo nak kan aku jadi model, leh aje aku no hal. Aku terima dengan harga yang patut…bahahaha ;p. tak free noh! Nak masuk toilet pun kena 2 kupang. ^___^

Untuk menyakinkan korang boleh cuci mata dengan gambar-gambar hasiL shoot diowang ini























Jangan lupa dapatkan MEDIALENSA ok. Aku berani janji gambar hasil shoot diowang memang takkan menghampakan korang. Sekali tengok mesti rasa macam nak enter frame gantung dalam bilik dan almari baju. Dua kali tengok mesti rasa macam nak amik tewus photographer dia buat calon suami hihihihi ^___^

Sebab kreatif sangat kan!! Uhuk..uhuk..uhukk terbatuk pulak ;D

Nak tengok lagi more pictures, pegi dekat facebook nadzme nadzem , okey

To make reservation please email at nadzme_nadzem@yahoo.com atau direct contact the owner 
017-5285359 . fb nadzme nadzem

Don’t forget to mention uolls tahu dari blog ct cheery, dengan harapan dapat special discount
bahahahah ;D


SO, HURRY!! Book now dan cipta special memorize korang !!!  

6 comments:

  1. pic kt ats tu sape edit?
    nnt kot farhan dpt adik baru kita buat sesi photograpy dgn dia, kita pnggil abg nadhem to mai kuboq pjg....hahahahah

    ReplyDelete
  2. Dia LA edit..cis perli!jgn lupa ek kol dia taw hahahaha

    ReplyDelete
  3. amboi..berkenan betul dgn gmbr yg awal2 tu..cantik model..hehehe

    ReplyDelete
  4. gambar last paling cantik dan kreatif. hehehe

    ReplyDelete
  5. ahkak pun suke gambaq last
    nak try buat lah, :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...