Friday, August 11, 2017

ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH


Gigih lah minah sowang nih update entry kedua utk Hari ini. Semata-mata nak join giveaway akak atiehilmi. Akak ke?? Apa-apa jer lah janji iolls kan always rasa muda.
Hehe *penampor nak?*

http://www.atiehilmi.com/2017/08/atiehilmicom-first-giveaway-ukhwah-kita.html?m=1

Okey..since nak join giveaway nih tak ada lah susah mana pun semudah kupas kacang goreng ja sambil tengok bola Kedah vs Pahang Hari tu. Habih kuat tak reti nak kupas kunyah ja sekali ngan kulit...Hahaha *melalut! punya nak habaq kata mudah kan*

Bagus jugak buat giveaway mcm nih kan...Sekurangnya leh meriahkan balik Dunia blog since skrang Dunia blog sangat lah sunyi. Dah tema/Moto/trademark/title kak atiehilmi nih pun dah mcm Kena ja kan. "Ukhwah Kita kerana Allah" ...Wah!!! Kebabomm sangat title dia.

Kalo aku nak buat giveaway mcm nih ada tak yang sudi nak join ioll yg cun mcm sari yanti nih?? Tell me !! Tell me the truth!

Okey, dah..Korang digalakkan support dengan join giveaway nih...Nak join boleh klik Kat link bawah banner tu.


Gud nite and sweet dream syg...Syg...Syg
Ayameee!!!!! *Tetiba sangat* -..-



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...