Nuffnang ads

Saturday, February 27, 2021

Terima hadiah giveaway by Misya

 Assalamualaikum hampa semua...moga sihat-sihat hendaknya. Alhamdulillah..aku sekeluarga dikurniakan kesihatan yang baik. Kerinduan sebenarnya nak balik kampung. Hari-hari kol makayah pun tak boleh nak terubat kerinduan tu. Nak video kol pun susah jugak...area kampung line selalu problem.

Petang kelmarin balik keje hubby collect barang hasil dari shopping online..sebunbun jgk barangnya..Ada dlm 7 parcel, saiz kotak, gigih hubby bwk naik Moto. Dia kata kenapa tak cakap barang banyak, besor2 mcm ni..Kalo tahu tadi bawak balik dengan truck. 

Ewah...ewah..perli tak hingat lah noh!!

Aku punya shopping 6 parcel jer, rupanya terselit parcel dari blogger Aimi Syahirah. September tahun lepas aku pernah menang 'Special September Giveaway by Misya'.


Cer tengok tarikh parcel di pos. 8 November 2020 k. Tahun 2021 baru ambik. Kewl tak?

Sebenarnya, barang yang di pos ke alamat kem akan diterima oleh abg askar kat balai pengawal. Sekiranya penerima tak tuntut, barang tersebut akan disimpan dalam store. Courier services macam poslaju sekarang tak ada kol atau wasap penerima dah. Kalo tak silap sejak pakai system e-conote. Courier service yang lain alhamdulillah ada wasap maklum lagi.

Nak dijadikan rezeki, agaknya sebab aku shopping banyak sangat...jadi abg askar terperasan ada 1 parcel tak dituntut sejak tahun Lepas. Nama iolls pun old school Sikit..so mudah lah nak perasan. Kihkihkih teori aku jer!


Sibok ja si debab ni
 

So conclusi nya ..Kalo uolls bermurah hati untuk bagi hadiah pada iolls...seeloknya maklum tracking no. yer. Kalo uolls nak surprise pun boleh jer...cuma jadi macam ini lah, tahun depan baru dapat...memang surprise sungguh iolls kihkihkih.

Apa-apa pun terima kasih Misya for the present. Tak sangka Ada peluang lagi nak dapat hadiah Misya ni..yer lah aku email address detail lambat kot kat Misya. Hehe 

Nanti dah boleh belajar makeup.. hashtag I'm happy šŸ„°

Terima kasih banyak-banyak. Moga Allah melimpahkan rezeki ke atas Misya sekeluarga. Amin..


6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...