Sunday, September 19, 2010

Aku di UTM

urmm..skrang aku kat UTM. penat giler aku. aKU tolak dari kedah semalam pkul 10.15 am. sampai2 jer utm terus ke stor jubah untuk amik jubah. smpai2 mak dato punyai ramai graduate nak amik jubah jugak. berbaris panjang smpai ke bangunan atas CIMB 2. mmang ramai bangat. Time 2 baru jer pkul 8.15pm. awal lagi sedangkan stor buka kul 9. Dan aku buat jahat cikit, xbanyak pon. aku potong barisan. hehehe..maaflah yer. Mungkin ada yang mnyumpah2 kot kat belakang 2. Tp xpe lah halallah yer.kihkihkih.

Tunggu punya tunggu, baris punya baris, meleleh peluh dimuka dan badan. nasib baik tak basah baju klu tak mmang berbau la. Tp don't worry badan aku xberbau k walaupun xmandi pagi td. agak lama berbaris nak amik jubah 2 dekat 2 jam jugak lah. seingat aku pkul 10.30 baru aku dpt jubah 2. Dah dapat jer aku aku ke kolej kwn aku di Ktr. Geng stobery kids yang hantarkan aku. Thankz bangat sama mereka. walaupun aku xleh join mereka mkn kat luar, xkisah lah koz aku perlu sejukkan badan. aku perlu mandi, dah melekit-lekit dah badan aku nie..huhu. mandi lebih penting. TngH aku layan citer karate kids sowang2 kat bilik tiba2 bff aku msj. mngadu kat aku. cian giler kat dia. katanya dia terasa hati, "kwn lama" dia blagak and sombong giler ngan dia. urmm 2 la, cian dia. pada kawan lama dia 2 sudah2 la nak blagak 2. kete besar 2 xkemana pon. bukan leh bawak g kubur pon. so jgn la nak sombong ngan owg lain....jgn nak pikir diri 2 lebih dri owg lain. Jgn pandang owg lain sebelah mata jer..renung2kn lah..huhu...nyampah

p/s: aku bukan pe, aku pon hangat hati gak tengok owg sombong and perasan bagus nie.


myspace layouts

myspace layouts

1 comment:

  1. siti.. congrats for the graduation days dear!!
    btw, anis ada tag siti ntuk satu contest..
    lau siti berminat nak join contest tu blehla check kat blog anis ek.. mana tau ada rezeki.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...