Sunday, September 5, 2010

Pure mediterranean Perfumes

Asalammualaikum dan salam perpaduan. Kat sini aku update cikit lah yer pasal bisnes perfumes aku yer.. PMP (Pure mediterranean Perfumes) ada 6 set. sweet, sexy, macho, elegence, princess and prince set. Princess dan prince set nie dikhaskan untuk kanak-kanak. Setiap set nie ada 4 jenis haruman dan haruman tu semua di inspired dari jenama perfumes terkenal. kat bawah nie ada pic 4 set PMP. Pic lain aku update lain kali yer..hehe..harga yang ditawarkan memang berpatutan. perfumes nie mmang murah tiada tandingan. lagi perfumes nie tanpa alkohol so boleh pakai solat dan perfumes nie juga tahan agk lama baunya.



Prices

sweet, sexy, macho and elegance set

1 box: RM28.00 SM
1 pcs: RM 8.00 SM

princess and prince set

1 box: RM18.00 SM

1 pcs: RM6.00 SM

1 comment:

  1. Nak beli perfumes nie kol aku kat no nie 0175433604. msj pon boleh k

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...