Monday, September 6, 2010

Diariku Ramadhan ( 28 ramadhan: kaNtOOiii )

Pe aku nak cite ri nie yer..xde pape yg interesting pon. mana taknyer rutin aku tiap2 ari sama jer...bosan tul hidup nie..Hari nie pagi2 lagi aku dah terkantoi ngan bos aku. aku bergayut pakai tepon ofis, so bos aku kol xdpt. Aduyai mmang malang sengal ri nie. aku xde la kena tegur/marah pon sebab aku cover line. huhu.. aku ckp tepon letak xrapat..hahahah.. cuma diri sendiri yang rasa bersalah teramat sngat. Biasa la owg kalau dah buat salah gelisah jiwa la kan. Tp xpe pandai2 la nak idup. Tak tahu dah mcm mane nak citer situation aku kat ofis nie tapi lebih kurang senasib lah ngan si comill kat bawah nie...kihkihkih
" ooii bangun la! pemalas tul!" =p

2 comments:

  1. pic tu kiut habis!!!! i like~~~

    anis pun bosan tahap gaban ni kat opis..
    lawyer anis dh balik kedah last week.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. me 2..hoho~~

    senasib kite yer. Lo yeker?? xaci r lawyer anis cuti awal.napa anis xikut lawyer blik leh raya ngan citi kat cini..kihkih=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...