Wednesday, September 8, 2010

SELAMAT HARI RAYA KAWAN

"kad raya nie aku pinjam k. 10Q"

Aku dah xingat dah ri nie bape ramadhan. tapi klu xsilap aku lagi 1 hari kita puasa. mungkin dah 28 Ramadhan kot...maknanya pengiraan aku before nie salah lah..aduyai kihkih..
UnTuk pengetahuan aku dan semua hari ini hari last aku bekerja di insurans firm. aku dah nak stop keje sini sebab aku dah terima tawaran kerja kat penang. so pas nie aku kat penang pulak ler. Tp bisnes perfumes aku still akan berjalan seperti biasa bahkan aku akan tingkatkan lagi usaha dlm bisnes tu. insyak Allah. Alhamdullah aku bersyukur sngat sebab bisnes perfumes aku berjalan dengan lancar. Mmang rezki tuhan nak bagi lebih pada bulan puasa kan.

Tuhan ja tahu taw betapa sukarnya aku nak bg taw bos aku smlm yang aku nak resign. bukan pe cian kat dia and at the same time aku dah suka and syg sngat kat firm nie walaupun aku ada merungut kebosanan. (syg pada firm ok bukan bos. tunang owg tu. 11/09/2010 nie nikah katanya, raya kedua). sowy iklan hehe. Bos aku mmang xhalang aku, sebab resign tu pilihan aku and aku pergi untuk masa depan aku. Lagipon before nie dia soh aku cari kerja lain for da better future. sebab katanya aku keje ngan dia pon xkemana and gaji pun xseberapa. so dengan perasaan sedih dan terharunya aku terpaksa resign."Sowy bos i have to go. Thankzz for everything and i like you". Kat blog jer aku berani ckp...kihkihkih=)

Before aku berambus dari blog nie aku nak ucaplkan "selamat hari raya pada semua". Ingat!!bermaaf-maafan lah dipagi raya sesama agama, family dan sedara k. Eratkan silaturahim sesama kita jgn bermusuh-musuhan ngan jiran tetangga xbaik tu k.

Salam aidil fitri
bye bye...........= )

2 comments:

  1. Selamat hari raya dan maaf zahir batin ct! :)
    Terima kasih sebab link blog saya kat tepi tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. ok no problm..selamat ari raya jugak and keep in touch fr =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...