Sunday, August 23, 2015

Demi kasihkan Encik hati!

Bila Encik hati marah, mood yang happy terus jadi ke laut. Rasa diri jauh...jauh dihanyut ombak laut dan terapung apung di tengah lautan. Nak mintak tolong pada siapa? Nak mintak tolong pada apa? Tak dapat bertahan memang lemas dan hati pun mati, jasad pun kaku.

Cik hati yang tengah sedih Dan lonely nih pulak sapa nak pujuk? Sapa yang amik peduli? Tiada siapa kan..and then cik hati pasrah dan turunkan ego ...Dan pujuk diri sendiri. Demi Encik hati apa pun boleh.  Every single days need to faced and be a strong heart.

Apa English tunggang terbalik..tu lah dia kalo mute level 2. Memang semua ke laut.


Cik hati kalo susah hati nafsu makan memang menggunung. Tolak Batu dengan kayu ja. Kalo tiap hari macam nih punuh diet cik hati. Tak apa lah kan...yang penting cik hati dah buat yang terdaya. Kun fa yakun...kalo jadi, jadilah ia!!!

Jaga diri Encik hati. Cik hati memang sangat sayang Encik hati tapi andai ini takdirnya, cik hati redha. 

Miss you so much

Nampak tak, cik hati dah merajuk 
T____T




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...