Tuesday, August 25, 2015

Fasha Sandha parah ditembak...kononnya

Siot ja kan pagi-pagi buta dah dapat berita mcm nih..aku rasa mcm nak sekeh jer kepala orang yang update status mcm tuh. KO nak orang datang blog KO???
Tahu sangat dah motif KO tu


Boleh pulak main-main Bab Bab mati nih.
Berita siap ucap takziah and al-fatihah bagi. KO ingat lawak???


Kecoh jugak masa scene tembak menembak nih. Dikatakan seorang staff restoran terdengar bunyi tembakkan dikawasan parking bawah tanah Dan membuat laporan polis kerana menyangka kegiatan jenayah. Polis tiba di tempat kejadian rupanya babak filem. Sabor lah polis tuh.

So, kita sebagai masyarat yang cerdik jangan Mudah percaya dengan satu satu berita. Selidik dulu betoi betoi. Now banyak pemberita yang penting kan keuntungan. Agaknya nak naikkan trafik blog.

Urmmm...entah lah, rasa mcm tak patut jer


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...