Sunday, October 4, 2015

Layan dan download lagu di sedutzone blogspot


Finally aku dapat download lagu ost jatuh Dari langit yang dinyanyikan oleh atiqah suhaimi, shals,Carla Dan sabique tu. Jenuh gak lah cari lagu tu, nak buat ringtone phone. Kat YouTube Banyak lah tapi korang tawlah kan Kat YouTube tu video clip dan susah pulak nak download, makan data pulak tu. Nek tie tak kuasa lah, nek tie dah tua, cu!!! Keh keh keh


So, nek tie request ja dekat sedut ni. Dah Mudah keje nek hahaha

Korang nak request lagu ke nak Cari lagu ke sergah lah blog sedut. Banyak lagu dari indonesia dan malay yang best2 dah diupload. Mostly lagu2 lama yang popular. Baik jer tuan tanah tak sedut orang pun, nama ja 'sesuatu' 
sangat...kahkahkah

Selain lagu Dan lagu, dia jugak review movie2 yang tengah hot Kat pawagam. Dapat lah tengok trailer Dan taw serba sikit info pasal filem tu kan.


So Jom terjah sedut, kita support sikit blogger kita. Click ja Kat nama sedut okey. Jom Kita sedut semua lagu dia!!!!
hehehe ^__^


P/S: lapaq pulak siput sedut masak lemak cili api. :D




5 comments:

  1. hehheheheh...tengkiu my frenn...

    ReplyDelete
  2. Salam, hahaha yaaa marilah kite sedut lagu dgn banyaknyeee...haha

    ReplyDelete
  3. Best erk lagu ni sis... belum pernah dengar plak...hihi.. satgi buka you tube...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...