Saturday, October 10, 2015

Sakit Jiwa dengan Pos Laju

Jam 12 mlm gigih up entry. Sakit jiwa dengan pos laju. Parent dari kampung pos document hari isnin till now, hari jumaat tak sampai lagi. Dah 5 hari oiiiii? 

Tido ke cuti ni , pos laju?

Now, aku worry document tu hilang. Document tu penting sangat, berkaitan future gelap atau cerah ni. Uiii, penting wei!!! Nak track and trace tak boleh sebab parent I hilangkan tracking number. Jenuh Cari katanya tak jumpa. Dah satu masalah!!! 

Besok aku plan nak pegi pos Ofis terdekat untuk track document tu. Hope dapat jumpa Dan settle dengan Mudah. 

Tolonglah ya Allah!

Mudah Mudah an, document tu tak hilang!

"Abang Pos laju, tolong jaga document tu baik-baik yeh? Nanti cheery blanja choki choki makan kongsi2 atas bukit ampang bertemankan lampu jalan."

Wah..romentik kan abang? 

Hahahaha (saiko sangat minah ni)


Perfectly,
Abg pos laju


2 comments:

  1. lambat nya sampai sis pos laju... itu bkn laju dahhh... huhu..
    harap2 nya dapat jumpa ye sis... pastu jgn lupa belanja abg pos laju tu choki2... hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...