Tuesday, November 17, 2015

Tomboy kena paksa main?


Hahaha....tajuk pun dah tahu otak ko dah ke gaung. Tak pun dah masuk air hujan. Maklumlah hujan kerap-kerap sekarang ni -..-

Basuh Baju jemur hujan Kat ampai dah patblas hari tak kering-kering..heiii!
Dah nama pun jemur hujan, telah lah Baju tu tak kering bahahahah ..okey tak lawak!
-__-


Serious Wei..kena paksa main apa ni? 
Main apa Wei? Main apa??? *muka cuak

Meh akak nak pesan ni!
Lain Kali adik-adik keyword tu biaq penuh baru lah adik-adik dapat jumpa apa yang di cari. Ni tak, tak memasak adik-adik dah tersesat ke blog ct cheery a.k.a sari yanti yersi babam (nak jugakkk!!!) Hahaha cian noh Kat depa ni?

Golongan bukan falsampah Ada cakap "Adalah lebih Baik sekiranya Kita bersangka Baik kepada orang lain". So adik-adik ni mungkin nak cari tomboy kena paksa main Batu seremban, jongkang jongket, jgn pandang congkak, celapang, tak pun main teng-teng. Yer lah mana nak rock tomboy main permainan gegirl kan? Logik jugak... Logik..logik..logik

Bersangka Baik ITU lebih Baik yeh kenkawan :D

Tapi hakak Still curious, main apa yeh.??? Eh??? Hahahaha ;p





2 comments:

  1. hahahahahahahaha.. sesat ke sini yer~
    mcm2 keyword keluar.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...