Wednesday, December 2, 2015

Eskinol tak restock ini bulan

Malas lah hoii...! 
Lepas clearance sales company last week, penyakit malas terus menjangkiti diri ini Tanpa henti. Lepas tu dikejutkan dengan pemergian pak Yus, my fv pelawak. Hoii...jgn nak kutuk aku suka dia sebab famous ke hape yeh! Aku memang suka dia, jatuh cinta lepas dia pakai T-shirt color pink. Cute OK! Hehe

Sayang, industri seni kehilangan pelawak berbakat besar. Al-fatihah untuk arwah pak Yus jugak arwah pelakon veteran Mak ani.

"Sesungguhnya, dari DIA Kita datang kepada DIA Kita akan kembali"

Kita pun akan menyusul nanti.

Al-Fatihah!



Tengoklah wajah penulis blog yg makin mengembang, buat lepas windu hahaha

Entry ni ditulis utk inform uolls bahawasanya stock eskinol for this month tak dapat nak restock. Stock Kat aku memang totally habis. Kesian Kat Korang yang asyik Tanya stock pimple fighting bila nak restock. Memang serba salah nak cakap tak restock. Tapi kena cakap lah kan.

Aku tak dapat restock sebab this month aku cuti panjang, balik kampung nun Kedah Sana. Plus this month pun banyak cuti, public holiday kan?Plus, sibok nak arrange keje permanent lagi nih, taknak lah product bawah jagaan aku 'no stock' during aku bercuti. Kang masuk keje next month kena basuh dengan bos aku. Dah lah nak Bebel jer bos aku tu keje dia. Naik bingit telinga. 

Aku tak punya kesabaran tinggi untuk dengar orang membebel, okey! Satgi aku nak pongoih! Rasa rimas...rasa macam nak terjun bangunan sekarang!! Kahkahkah ^__^


Sekarang musim hujan dan banjir kan, jaga diri jaga kesihatan Korang yeh.

Eh..insha Allah ini bukan last entry...next entry menyusul if penulis blog rajin kihkih

Bye 


5 comments:

  1. Musim hujan musim banjir musim cuti juga. Hihi

    ReplyDelete
  2. Betoi betoi..keje pun xfocus dah dok fikir nak cuti huhu

    ReplyDelete
  3. Al fatihah setiap yg hidup paati akn pergi, hati2 musim hujan, jgn main ayaq hujan, demam :D

    ReplyDelete
  4. salam Ct Cherry,

    tumpang lalu.... hehehe...

    tq singgah blog sawang tu... hehehe

    AlFatihah utk Arwah Pak Yus dan arwah TJ ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...