Saturday, September 14, 2013

cheery with love...again??

Hai uoll,harap2x uoll sehat lah yeh..i taw uoll hari-hari sihat kan..kan??
Berita pada minggu ini macam biasa..buzy!! buzy!! buzy!!
Sangat bosan kan! uoll rasa muak ke? jangan kata uoll, i pun rasa nak muntah hari-hari sebut pasal buzy.
wokey lah..pe kata weoll cakap pasal sibuk plok..amacam class tak jah??hihi..

wokey...rasanya tak kelakar pun!!

Malam ini apa kata uoll,weoll bercakap pasal LOVE melayunya cinta ..lain bahasa tak taw lah kata apa..sngat bengap bab bahasa ni..maaf!!huhu

satu hari aku mendapat simbol cinta. Daripada siapa kepada siapa?

kalo dah kat meja aku haruslah kepada aku....pe lah soalan, xcerdik langsung..

daripada siapa?

urmmm...soalan yang sangat  mencabar umpama nak trim bulu ketik kowang pakai pisau dapor..apakah???

Mesti kowang penah buat kan??? halooh..halooh..halooh..xngaku lak .lex ah beb. aku pun penah buat what....tapi...tapi aku trim bulu ayam jantan ayah aku..dah arwah pun..bahahahaha

hallooh??? xkelakar wokey...!!!

wokey, back to the story, i talk bout love right?



Simbol LOVE itu daripada secret admirer yang dah xsecret lagi dah...boleh cm tu? sebab semua owang dah tahu bahkan satu ofis tahu dia tertarik pada aku...siap pasang LOVE kat meja,mana owang tak tahu..malu chek nak habaq mai..

Tapi aku sikit pun xmarah or nak salahkan dia..sebab perasaan suka pada seseorang itu normal...ia tak bermakna cinta kan? cuma kita aje kena berfikir dan mentafsir maksud perasaan suka tu.kan?? klu tak setuju just diam...klu setuju sila komen kat petak komen yeh..wahahahaha...

Aku sendiri tak pasti motif utama entry ini ditulis tapi yang pasti aku sesaja nak update blog. Hihi
Ingat tak aku ada cakap lepas kejadian tuttt........tu, aku akan rajin update blog kan..that why la title ini dicipta..ewah..ewah ko..main tutt tutt plak!

Tapi siyesly sekarang ni si admirer tu dah kurang wusya aku. alhamdllah aku rasa dia dah pasrah dan boleh terima penolakkan aku tu. harap dia boleh faham yang cinta tidak boleh dipaksa ataw simply2x dipupuk..ia juga perlukan kekuatan emosi dan daya tarikan..

kan uoll? k...bye :-)








12 comments:

  1. ololo..ader peminat...mesti cik ct ni comel...takper buat biasa2 jer jgn tunjukkankan sangat yang kita nyampah o tak suka nanti bertukar jadi bencinta lak....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde lah sis,biasa2x jer..2 la kan tapi klu dpt bencinta ngan pejal tahey best gak...kihkih

      Delete
  2. singgah malam kat sini

    isi tabung save 22

    http://www.noormalashahar.com.my

    ReplyDelete
  3. singgah malam kat sini

    isi tabung save 22

    http://www.noormalashahar.com.my

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum Cheery, lerrr naper buat Hikmat Tolakkan Electric tu? kan dah kena karan dah mamat tu isk isk isk, cuba ubah balik kutub magnet pasti dia usharr lagii tang Cheery, heheheh, lagi pun at least dia dah mencuba meluahkan perasaan hatinya kira ok lah daripda kempunan dan terus jadi psycho sebab tak meluahkan isi hati kan?

    kiss your aaadsss dua kali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsengaja la is, terlepas tolak hihi..thanks

      Delete
  5. ada secret admirer eh...hikshiks..

    p/s : maaf lama x bw, mood asyik ler kelautttt, skang baru nk pupuk mood blogging semula.... so i'm back! hihi...

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  6. p/s : iklan di blog jaa dah tamat lama dah tapi jaa tak bagitahu sbb sibuk. haha.. nak sambung bagtahu yek..

    ReplyDelete
  7. bertuah badan ade peminat rahsia.. sis x pernah ade orang minat.. hahahaha
    tapi nasib gak ade orang nak kawen ngan sis.. hahahaha.. syukurr~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus lah,yg penting sis dah kawen saya ni xde sapa pun nk kawen ngan saya..huhu *aloh touching*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...