Thursday, March 31, 2016

Kau muntah kau pregnant ke?

Tolong lah..asal orang perempuan muntah-muntah ja pregnant..asal muntah ja pregnant...asal pregnant ja muntah. Habih tu..kalo 8 Kali muntah 8 Kali pregnant lah yeh?...ataupun 8 Kali muntah tu kembar lapan. Owh emm gee..rabak mcm tu..

Owh..I'm really terrified!
Dah kenapa, muntah fikir aku pregnant.. Soalan tu hagak-hagak sikit. Buat I gerun and gemuruh okey. (Pahal nak gemuruh?)

Eh...mukadimah aku mcm emo ke?
Hahaha
Okey...chill balik...chill balik!
Owg kiut tak elok emo-emo...nanti lagi kiut kosa dua...hikhik

Hari ni aku memang tak sedap badan..angin banyak kot. Pepagi dah morning sickness... Kalah pom pregnant Kahkahkah. 

Semua ni gara-gara mek tie...tengah2 malam ajak aku lepak D'one steak. Aku makan midnight pun salah dia..sesat kat seksyen 15 pun salah dia....semua salah dia lah kahkahkah (stress mek tie)

Mata mana mata? Senyum ja Mata tewus hilang haha

Lama giler tak jumpa mek tie...malam tu dah Ada bunga-bunga windu lah. So dia ajak lepak midnight pun on jer lah kan. Dah kata windu....kau taw windu Kat friend nih kalah windu boyfriend....dah xde boyfriend nak windu apa, cheq?


Makan spageti Ogio olio..mcm pelik sikit ogio olio dia mcm ..mcm spageti seafood... Dan rasa pun seafood...memang sedap fresh seafood. Aku sampai tanya waiter tu spageti apa dia surve nih. Tak mcm ogio olio rupa.

Spageti Ogio olio yg mcm spageti seafood tu match dengan air halia....kau rasa? Nak lepas bom nuclear ke bom atom? Hahah

Memang angin nuclear terkumpul dalam badan lah...dah lah tak pandai nak buang angin. Tu pagi2 boleh morning sickness tu. Hahaha.

Sabar ek...nanti aku update pasal warehouse sales tu. If malas nak pegi tak Tahan panas ke apa ke, Anak takde owg jaga, kucing nak beranak ke, moyang nak kawen. Boleh mintak aku belikan. Aku tolong punya. Aku kan manusia baik abad ini ^__^

(Ada jugak owg puji diri melambung cmni)
#Awkward

2 comments:

  1. Jadinya muntah sebab makan spaghetti ker....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kisah nya muntah sebab mkn tngah malam hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...