Friday, April 11, 2014

Review Product: Collagen Plus_Vit E.

Hari tu kan aku janji nak review pasal product yang aku pakai kan
actually aku tak ada lah pakai product yang mahal
sebab tak koser ok...

aku pakai yang alah tegar benar biasa jer...[eh,pe jadah ni]
ok salah, alah membeli menang memakai...hah!!ni bawu betoi kot

^_______^


Product ni honestly sesuai dengan aku yang berkulit ala-ala siam kampong..tulus mulus dan walahhhh!!!
[Ni puji diri ni, xde modal menulis ke apa ni?] -..-

Before ni kan aku amalkan colagen asli rumpai laut kan. sekarang tak lagi 
sebab tak ada masa nak masak..hahaha
aku buzy sekarang..so balik keje je dah penat, dah tak ada masa nak masak bagai
bukan sebab aku malas okey,,,no..no..no!!! aku tak malas!*geleng kepala*

sesungguhnya masa mencemburui aku..betoi !! ni bukan cobaan punya!!
tapi klu aku balik kampung aku makan lah sebab dah tersedia dalam peti umah mak
bahahahah...sharing is caring what..kan mak kan?? Yeah!! mak memang sayang aku *tiba-tiba*


Product ini bernama Collagen Plus_Vit E.
Aku amalkan set pencuci muka, night cream and day cream



Yang aku sapu kat muka ni adalah night cream..before pakai ni cuci muka dulu dengan sabun collagen.
pakai night cream sementara muka tengah lembab supaya cream tu senang nak diratakan dimuka

 

And than muka rasa fresh giler...lembab jer, i loike





















Day cream pulak, aku pakai waktu siang before kuar keje. aku pakai as a foudation
amacam?? jimat tak?? hahaha
Nengoklah..pictures aku perasan hot ni sampai muntah

k bye...

P/s: Korang pakai product apa? share la kalo sudi ^_____^

6 comments:

  1. Ahkak pakai cream muka safi jer.
    x mampu nak pakai produk yg mahal2. heheehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita..product ni pun xmahal pun, 1 set (pencuci muka,cream mlm,cream siang) 15 hingget jer..hehe

      Delete
  2. skg nie dh stop sayang ..guna semua pencuci muka
    den pakai oat je sental muka nie ...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..snd bhd punya penjagaan muka yeh..bagus bagus hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...