Friday, August 3, 2012

MY BELOVED FOLLOWER


Halo uoll..

Aku ni rasa serba xkena sebenarnya nak tulis ke tak, nak join off couse nak tapi…
malu ke?’..tak bukan malu..’takut la’….takut sesangat..(sebek mcm itik)

Kang Edy marah aku.
Alah xpe kot kan? Rasanyer edy xmarah kot koz dia hensem
Ayah aku cakap owang ensem xleh marah-marah,t hilang ensemnyer..hehe

Aku nak join contest ni ...
x
x
x
x
x
x

tu kad bawah la!
Pandang2x aku dah kenapa?


Dan aku naknok baju tu. Naknok sesangat!

aku nak tag Edy fee as a beloved follower. (That why aku takut)
xtually ada lagi beloved follower aku tp satu jer kena letak.urmmm.

Yang lain jom la reramai join contest ni
Due date 20 August 2012
pegi blog ni cepat neiaa


P/s: cian kan kat aku?
merayu..merayap nak baju tu..






1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...