Friday, August 3, 2012

Secantik Dato Siti Nurhaliza


Uwekkkk! Nak muntah asanya.. tengok muka sendiri.
So untuk segarkan mata, ncari feel yang happy, untuk medapatkan jiwa yang chantek molek dan menenangkan perut yang sedang berkeroncong ni, aku pun cuci lah mata menilik dan menikmati anugerah Allah. Tersisip jugak perasaan cemburu yang teramat sangat bila tengok kulit wanita lain yang gebu gebas ni.
Xde lah over cemburu just jeles jer…hahaha (xtahu nak ckp pe dah)
Sebenarnya…sebenarnyakan..sebenarnya….ish susah lak nak taip...

Sejak dua menjak ni dahi aku ada masalah. Jerawat tumbuh bak cendawan selepas hujan kat dahi aku ni. Dia tak nak stop. Diowang macam buat party buas kat dahi aku ni taw. Aku jerit soh stop, diowang tak nak stop, memang sangat2x xdengar cakap. Jerawat ni membiak sejak aku tukar pakai produk bawu. Before ni aku xpernah ada masalah jerawat just tumbuh becoz period tu normallah. Kejab jer abis period dah hilang. Tapi sekarang dah jadi mcm ni…uwaaaaaa!!!!!!!!!…aku stressss!!!! Tolong aku !! Nak buat apa ni?? Kowang leh tolong tak?

Jom cuci mata jom....




Eh! tersesat lak,tp chantek kan?Aku sukew DD!





p/s: Chantek kan? kan?kan?

4 comments:

  1. suka dia juga ! dia cantik sgt kan.x mkp pun cantik.

    ReplyDelete
  2. a'ak..memang cantik pun.natural beauty,jeles taw..hehe

    ReplyDelete
  3. cntiknye org kampung aku ni.hikhikhik

    ReplyDelete
  4. cantik giler kan tokti. sgt envy dgn muka dia :D cam baby doll. bertuah dato K

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...